کیک چای و دارچین کاکائویی یه کیک خوشمزه و خوش عطر که خودم بارها درست کردم و یکی از کیک های مورد علاقه ام هست. دستور پخت این کیک چای و دارچین رو براتون آماده کردم. امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک چای و دارچین کاکائویی

  • چای دم کشیده و پررنگ خنک شده ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۱و ۱/۲  پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲پیمانه
  • پودرکاکائو ۲ قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر ۱پیمانه
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • سس شکلاتی برای کاور و لایه میانی کیک به میزان لازم

دستور پخت کیک چای و دارچین کاکائویی

طرز تهیه کیک چای و دارچین کاکائویی مرحله به مرحله
۱. تمام مواد از قبل در دمای محیط قرار گرفته تا هم دمای محیط شوند.

۲. تخم مرغ وانیل و شکر را حسابی مخلوط کرده و با دور متوسط همزن حدودا ده دقیقه ای هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

۳. چای و روغن را مرحله به مرحله اضافه کرده و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۴. آرد، بکینگ پودر، پودرکاکائو و دارچین را سه بار الک کرده و طی سه مرحله به مواد همزده شده اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم زده تا مواد حسابی به خورد هم رفته و مایه کیک یک دستی حاصل شود.

۵. فر را از قبل روشن کرده و در دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۶. قالب مورد نظر را برداشته چرب کنید و کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را داخل قالب بریزید.

۷. در طبقه وسط فر قرارداده حدودا ۵۰ دقیقه زمان بدهید تا کیک پخته شود.

۸. در نهایت شعله بالای فر را برای طلایی شدن روشن کنید. (حدودا دو دقیقه ای زمان می برد.)

۹. کیک پخته و خنک شده را از قالب خارج کرده، ازکاغذ روغنی جدا کرده و از وسط عمق کیک را برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید.

۱۰. بین لایه ها سس شکلاتی بریزید و لایه ها را روی هم بگذارید.

۱۱‌. سطح کیکتان اگر کمی گنبدی شکل شده با چاقو برش دهید.

۱۲. روی کیک را با سس شکلات کاور کنید. سپس آن قسمت از سطح کیک را که برش زده و جدا کرده بودید، پودر کنید و روی سس شکلات بریزید و با ترافل های شکلاتی تزئین کنید.

نوش جان


طرز تهیه کیک چای و هویج

مواد لازم

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر یک دوم پیمانه
  • هویج یک عدد
  • چای دم کرده و سرد شده یک دوم پیمانه
  • روغن مایه یک دوم پیمانه
  • آرد یک پیمانه و یک دوم پیمانه
  • گردوی خورد شده یک دوم پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی
  • دارچین یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشد.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه.

حالا روغن مایه و چای رو اضافه کرده باز یک دقیقه با همزن هم بزنید. در مرحله ی بعدی هویج رو رنده کنید و بهش اضافه کنید پودر گردو و پودر دارچین رو اضافه کرده با لیسک هم بزنید در حد مخلوط شدن بکینگ پودر و ارد رو با هم مخلوط سه مرتبه الک و طی دو مرحله به ملات کیک اضافه کرده با لیسک هم بزنید در حد مخلوط شدن نه بیشتر.

قالب مورد نظر رو با کره سرد چرب و ارد پاشی کنید ملات کیک رو بریزید داخل قالبو سطحشو صاف کنید بره تو فر.

فر رو از یک ربع قبل روشن و گرم کنید با دمای ۱۸۰ درجه و زمان ۴۵ دقیقه بازم چک کنید با یه خلال چوبی.

این کیک بافت پنبه ای و خوشمزه ای داره.