بادمجان رولی شکم پر یه غذای جدید با بادمجان و گوشت چرخ کرده و سیب زمینی هست که خیلی متفاوت و خوشمزه و شیک و مجلسیه و برای مهمونیها انتخاب خیلی خوبیه. این غذا در واقع یه لقمه بادمجان و گوشت چرخ کرده هست.
بادمجان رولی شکم پر رو هم در فر و هم بدون فر روی گاز میشه درست کرد که به هر دوی این روشها اشاره شده.
در ادامه با دستور پخت دستور بادمجان رولی شکم پر با گوشت چرخ کرده قلقلی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه بادمجان رولی با گوشت چرخ کرده
- بادمجان 5 عدد
- سیب زمینی 5 عدد
- گوجه فرنگی 5 عدد
- فلفل سبز 4 عدد
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 3 حبه
- آرد سوخاری 6 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- نمک 1 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز یا پول بیبر 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- آب جوش 1 لیوان
طرز پخت بادمجان رولی با گوشت چرخ کرده
مرحله اول، ورقه کردن بادمجان
برای شروع ابتدا بادمجانها رو شسته و با پوست ورقه کنید. دقت کنید تا قطر ورقههای بادمجون کمتر از نیم سانتیمتر باشه.
سپس یک برس رو به روغن مایع آغشته کنید و دو طرف ورقههای بادمجون رو روغن بمالید و داخل یم سینی بچینید و بذارید کنار.
مرحله دوم، آماده کردن گوشت چرخ کرده قلقلی
پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس حبههای سیر رو هم ریز رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. در ادامه گوشت چرخ شده، آرد سوخاری، تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و فرمز یا پول بیبر و نعنا خشک رو اضافه کنید و مواد رو خوب ورز بدید تا یکدست و منسجم بشه.
سپس به اندازه یک نارنگی کوچیک از مواد گوشتی بردارید و با دستاتون به شکل زیر بهش فرم بدید.
تعداد ورقههای بادمجون با تعداد گوشتهای قلقلی باید برابر بشه. همه مواد گوشتی رو مانند تصویر بالا فرم بدید و داخل یک بشقاب بچینید.
مرحله سوم، رول کردن بادمجونها
یک ورقه بادمجون رو بردارید و یک عدد از گوشت قلقلی شده روش بذارید و مثل تصویر زیر رول کنید. همه ورقههای بادمجون رو به همین ترتیب رول کنید.
مرحله چهارم، چیدن مواد داخل ظرف برای پخت
سیبزمینیها رو پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. فلفل سبزها رو هم خرد کنید. گوجهفرنگیها رو هم پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.
یک ظرف بزرگ مناسب برای پخت در فر یا یک تابه بزرگ انتخاب کنید. گوجهفرنگی خرد شده رو دور ظرف بریزید. سپس کنار گوجهفرنگی بادمجون رولی شکم پر بچینید و کنار بادمجون سیبزمینی خرد شده بریزید و در آخر وسط ظرف بادمجون رولی و فلفل سبز خرد شده بچینید. مثل تصویر زیر.
مرحله پنجم، آماده کردن سس
برای آماده کردن سس این غذا، یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی رو داخل یک لیوان آب جوش باز کنید و سپس سس رو با قاشق روی بادمجونهای رول شده بریزید و باقیش رو روی سایر مواد پخش کنید.
برای پخت داخل فر، دمای فر رو روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و روی ظرف رو با فویل بپوشونید و به مدت 40 دقیقه داخل فر طبقه وسط بذارید. بعد از گذشت 40 دقیقه ظرف رو از فر خارج کنید و فویل رو بردارید.
دمای فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و دوباره به مدت نیم ساعت داخل بذارید و بعد از گذشت نیم ساعت، به مدت 10 دقیقه گریل رو روشن کنید و سپس بادمجون رولی رو از فر خارج و سرو کنید.
برای پخت بادمجون رولی بدون فر روی گاز داخل تابه، درب تابه رو بذارید و تابه رو به مدت 40 دقیقه روی حرات ملایم بذارید. سپس زیر تابه شعله پخش کن بذارید و درب تابه رو برداربد و دوباره به مدت 40 دقیقه زمان بدی تا بامجون رولی بپزه و آماده بشه. نوش جان.