واویشکای بادمجون شمالی یه غذای محلی گیلانیه که مواد اولیه کمی داره و خیلی هم خوشمزه و خوش طعمه. به واویشکای بادمجان واویجه بادمجون هم میگن.
در ادامه با دستور پخت واویشکا بادمجان بدون گوشت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد. امیدوارم این غذای خوشمزه و راحت رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه واویشکای بادمجان گیلانی بدون گوشت
- بادمجان بزرگ 3 عدد
- پیاز بزرگ 1 عدد
- گوجهفرنگی بزرگ 2 عدد
- تخم مرغ 1 عدد
- فلفل 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز پخت واویشکای بادمجون بدون گوشت شمالی
مرحله اول، گرفتن تلخی بادمجان
برای شروع ابتدا بادمجونها رو شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی و مکعبی خرد کنید.
بادمجونهای خرد شده رو داخل یک کاسه بزرگ برزید و روش سه قاشق چایخوری نمک بپاشید و سپس داخل ظرف آب سرد بریزید تا روی بادمجونها رو بگیره.
حدود نیم ساعت بعد یادمجونها رو از آب نمک خارج کنید و با آب سرد شسته و خشک کنید.
مرحله دوم، آماده کردن پیاز داغ
پیاز رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز رو روی حرارت ملایم تفت بدید تا طلایی بشه.
سپس بادمجونهای خرد شده رو به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت بدید تا بادمجان سرخ بشه.
در این مرحله نیاز نیست که بادمجان کامل سرخ بشه و همین که نرم بشه و کمی رنگش عوض بشه کافیه.
مرحله سوم، اضافه کردن ادویهها
در این مرحله، نمک، فلفل و زردچوبه رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه و عطر ادویهها بلند بشه.
مرحله چهارم، اضافه کردن گوجهفرنگی
گوجهفرنگیها رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس گوجهفرنگی رو به بادمجان اضافه کنید و با هم کمی تفت بدید تا گوجه آب بیندازه و نرم بشه.
مرحله پنجم، اضافه کردن تخممرغ
بعد از اینکه آب گوجهفرنگی کشیده شد، مواد رو به طور یکنواخت تو تابه پخش کنید.
تخممرغ رو ابتدا داخل یک کاسه کوچک بشکونید و وقتی که از سالم بودنش مطمئن شدید وسط تابه روی مواد بذارید.
درب تابه رو بذارید و روی حرارت کم حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان بدید تا تخم مرغ ببنده و واویشکای بادمجون شمالی ما آماده بشه.
واویشکای بادمجون رو میتونید با برنج کته یا نون سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه واویشکای بادمجان بدون گوشت
- به دلخواه میتونید یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی رو به همراه ادویهها به مواد اضافه کنید.
- به دلخواه میتونید چهار حبه سیر رو ریز خرد کنید و به همراه بادمجون به پیاز اضافه کنید.
- تخممرغ رو وقتی که سفت شد میتونید هم بزنید و با سایر مواد مخلوط کنید یا اینکه بذارید کامل و درسته روی مواد بمونه و سرو کنید.