بادمجان ورقه ای شکم پر یه فینگرفود خوشمزه و راحته که برای درست کردنش به زمان زیادی نیاز نیست و یه غذای کاملا سالم و سبکه.
در ادامه با دستور پخت بادمجان ورقه ای شکم پر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه بادمجان ورقه ای شکم پر
- بادمجان بزرگ 2 عدد
- سیب زمینی کوچک 1 عدد
- پیازچه 4 شاخه
- تخم مرغ 3 عدد
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده 100 گرم (به دلخواه)
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه ورقه بادمجان شکم پر ترکیه ای مرحله به مرحله
مرحله اول، ورقه کردن بادمجان
برای شروع ابتدا بادمجونها رو بشویید و با پوست به ورقههای به قطر یک سانتیمتر برش بدید.
بادمجانها رو داخل آب نمک بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدید تا داخل آب نمک بمونه.
سپس بادمجونها رو از آب نمک خارج کنید و آب کشی کنید و با قاشق داخل ورقههای بادمجان رو خالی کنید.
قسمت داخلی یا همون گوشت بادمجانها رو برای مواد داخل ورقه بادمجان استفاده میکنیم.
مرحله دوم، آماده کردن مایه میانی بادمجان ها
یک سیبزمینی رو پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و بعد آب سیبزمینی رو بگیرید و داخل یک کاسه بریزید. پیازچه ها رو هم ریز خرد کنید و به سیبزمینی رنده شده اضافه کنید.
قسمتهای داخل بادمجان رو که در مرحله قبل با قاشق جدا کردبم، ریز خرد کنید و داخل کاسه بریزید. به دلخواه میتونید صد گرم گوشت چرخ کرده که با کمی روغن تفت داده و پخته شده رو به مواد اضافه کنید.
در ادامه تخممرغ، نمک، فلفل و آرد سفید رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به طور کامل با هم مخلوط و یکدست بشن.
مرحله سوم، سرخ کردن ورقه بادمجان شکم پر
داخل یک تابه کمی روغن بریزید و وقتی که داغ شد، بادمجانهای ورقه شده رو داخل تابه بچینید و با قاشق مقداری از مواد میانی بردارید و داخل ورقه٬ها رو با مواد پر کنید. روی حرارت متوسط هر دو طرف ورقههای بادمجون رو سرخ کنید.
غذای جدید و جالبی بود. حتما درست میکنم. ممنون از سایت خوبتون
خیلی ممنون. ????????????