این کاپ کیک زعفرونی از اوناست که تو دهن میزاری آب میشه و عجیب معطر و خوشمزه اس و باب میل همه ست بهت قول میدم از درست کردنش پشیمون نمی‌شی، برای دور همی ها تون و تغذیه سالم مدرسه بچه هاتونم عالیه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک زعفرانی

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد ۲ پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری استاندارد
  • عسل ۲ قاشق غذاخوری سر صاف
  • گلاب ۱/۴ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • زعفران دم شده غلیظ یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکلات سفید بن ماری پودر پسته برای تزئین اختیاری

میتونید مقدار مواد اولیه رو نصف کنید. با این مقدار مواد ۱۲ عدد قالب پای درست میشه.

طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی بدون فر

طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی
برای شروع ابتدا تخم مرغ شکر و وانیل رو در کاسه می‌ریز می‌ریزیم با دور تند همزن الی ۵ دقیقه به هم می‌زنیم تا کاملاً حجیم و کرمی بشه.

بعد مایعات روغن مایع و عسل رو مایه کیک اضافه می‌کنیم و ۳۰ ثانیه در حد یکدست شدن با همزن برقی به هم می‌زنیم حالا مواد خشکمون رو که قبلاً سه بار الک کردیم با همزن دستی طی سه مرحله مخلوط مواد کیک می‌کنیم.

سپس در قالب پای یا کاپ کیک یا لیوان کاغذی دو سوم از کپسول‌ها رو پر می‌کنیم و در فر از قبل گرم شده فر برقی ۱۷۰ درجه سانتی گراد فر گازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می‌دیم تا کیک‌ها کاملاً بپزن و طلایی بشن.

بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم و کاملاً خنک شدن با شکلات بن ماری شده سفید که در قیف یکبار مصرف ریختیم و سرشو یه کوچولو قیچی کردیم تزئین می کنیم.

برای پخت کاپ کیک زعفرانی بدون فر فنجان ها و یا هر ظرفی که در نظر گرفتید رو با روغن چرب کنید. مواد کاپ کیک رو داخل فنجان ها بریزید و در قابلمه قرار می دهیم. تا نصف بدنه فنجان ها، داخل قابلمه آب داغ بریزید (دقت کنید آب داخل فنجان ها نره) روی قابلمه دستمال خیلی تمیزی بذارید (برای اینکه بخار آب داخل مواد کاپ کیک نره). درب قابلمه رو بذارید و روی شعله بزرگ اجاق، 20 الی 25 دقیقه حرارت بدید. بعد از اینکه کاپ کیک ها ولرم یا خنک شدند، با دقت از داخل فنجان ها خارج می کنیم.

پیشنهاد می کنم این کاپ کیک زعفرانی رو حتماً امتحانش کنید.

طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی بدون فر