تارت خرما از تارت های خوش طعم و خوشمزه ست. تارت خرما جدا از خوشمزه بودنش خیلی خیلی مفید و مقویه. این دسر طبع گرمی داره و خیلی ذائقه ما ایرانی ها سازگاره. من خرمای کبکاب شیره دار و ارده تنوری استفاده کردم.

مواد لازم برای تهیه تارت خرما

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل‏ نصف قاشق چای خوری
  • آرد ۳۰۰ گرم
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • ماست‏ ۲ قاشق غذا خوری

مواد داخل تارت

  • شکر ۴ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری
  • آرد ۳ قاشق غذا خوری
  • خرما ۱۵ عدد
  • پودر بادام ۷۰ گرم
  • ارده ۲ قاشق غذاخوری
  • بادام پرک شده به مقدار لازم

طرز تهیه تارت خرما

طرز تهیه تارت خرما

برای شروع ابتدا کره و شکر رو هم بزنید تا خوب با هم مخلوط بشن. (میتونید از غذاساز استفاده کنید) حالا تخم مرغ رو بهش اضافه کنید.

حالا آرد، بکینگ پودر و وانیل رو با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با نوك انگشت مايه آردی رو با تخم‌ مرغی مخلوط كنيد تا خمير نرمی به دست بیاد.

حالا‌ خمیر رو به داخل نایلون بزارید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه.

برای مواد داخلی تارت تخم‌مرغ‌ها رو داخل یک كاسه‌ بشكنيد و خرما پوست گرفته شده، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و ‌ارده رو به اون اضافه کنید و مخلوط كنيد.

حالا سه قاشق غذاخوری آرد رو اضافه کنید و باز با همزن مخلوط كنيد. حالا قالب تارت رو آماده کنید و چرب كنيد. خمير رو داخل قالب چرب‌شده پهن كنيد. روی خمير رو بپوشونید و مواد داخل تارت رو آماده كنيد.

مواد آماده شده رو روی خمير بریزید و با پشت قاشق صاف كنيد. حالا بادام پرک شده رو روی تارت بریزید، فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن كنيد تا گرم بشه.

تارت رو در فر به مدت ۳۵ دقيقه قرار بدید. بعد تارت رو از فر بيرون بیارید و روی سطح تارت رو با قلم‌مو مارمالاد یا عسل گرم‌شده بماليد و بعد دوباره داخل فر بزارید تا روي تارت طلایی بشه.

5/5 - (1 امتیاز)