کاپ کیک زبرا یه کیک ساده دو رنگ اما شیک و خوشمزه ست. از بافت و لطافتش نگم که محشره! برای عصرونه و میان وعده عالیه و یکی از خوراکی های مدرسه بچه ها می تونه باشه. امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک زبرا
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) (جاش ماست هم می تونین بریزین تفاوتش توی بافت کیک میشه)
- روغن مایع ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
- شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
- آرد سفید ۲۵۰ گرم (حدود ۱ و ۲/۳ لیوان) + ۱۵ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
- بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ قاشق مرباخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
دستور پخت کاپ کیک زبرا برای ۸ نفر
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن زدم تا سفید و کشدار بشه.
سپس شیر و روغن رو هم ریختم و یه کوچولو هم زدم. دو و نیم لیوان آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کردم و مواد آردی رو داخلش الک کردم و هم زدم.
حالا این موادم رو دو قسمت کردم. به یکی اش پودر کاکائو رو الک کردم و هم زدم و اون یکی همون میزان کاکائو، آرد رو ریختم و هم زدم.
کلا باید تساوی بینشون باشه هر چه قدر کاکائو اصافه کنید به اون یکی هم همون مقدار آرد باید ریخته بشه.
از هر نوع قالب کاپ کیک، مافین، پای می تونید استفاده کنید.
من داخل قالب پای کپسول انداختم و یکی در میون با قیف از موادم ریختم تا دو سوم قالب. (می تونید جای قیف از قاشق یا ملاقه کوچک استفاده کنید) روش هم با خلال دندون طرح زدم.
در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۶۵ درجه سانتی گراد، فر گازی ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) حدود ۲۵ دقیقه قرار دادم.
بدون فر، در فر دست ساز و روی گاز هم می تونید درست کنید.
می تونید در یک قالب به سایز ۲۰ سانت هم کیک رو درست کنید.
برای من ۸ عدد کاپ کیک زبرا در سایز پای شد.