کاپ کیک خرما هم خوشمزه ست هم مقوی. این کاپ کیک خرما عطر و طعم خیلی خوب و بافت نرم و سبک و طعم محشری داره. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک خرما و دارچین

  • خرمای بدون هسته 200 گرم (1 پیمانه)
  • شکر 160 گرم (دو سوم پیمانه + نصف قاشق غذاخوری)
  • آبجوش 1 پیمانه (250 میلی لیتر)
  • آرد سفید 250 گرم (1 و 2/3 پیمانه)
  • بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
  • روغن مایع 110 گرم (نصف پیمانه)
  • دارچین 1 قاشق چای خوری (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید)
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری (10 گرم)
  • تخم مرغ متوسط 2 عدد (100 گرم)
  • گردو خرد شده دلخواه (من 50 گرم ریختم. میتونید حذف کنید.)

من با این مقدار مواد اولیه 14 کاپ کیک متوسط داشتم. اگر از کپسول کاغذی، بدون قالب استفاده می‌کنید، دو کپسول توی هم بذارید.

دارچین و گردو قابل حذف هستند.


دستور پخت کاپ کیک خرما بدون شیر

طرز تهیه کاپ کیک خرما و دارچین مقوی و خوشمزه

برای شروع ابتدا آب جوش رو به خرمای هسته گرفته اضافه و بذاريد حدود ده دقیقه بمونه بعد میکس کنید (با غذاساز یا…)

آرد سفید و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و پودر کاکائو رو 3 بار الک کرده، کنار بگذارید.

کاپ کیک خرما و دارچین

تخم مرغ متوسط و وانیل و شکر رو خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

کاپ کیک خرما و گردو

خرمای میکس شده رو اضافه و کمی بزنید.

طرز تهیه کاپ کیک خرما و دارچین و گردو

روغن را اضافه و کمی بزنید.

طرز پخت کاپ کیک خرما

مخلوط آرد را در چند مرحله اضافه کنید. در آخر گردوی خرد شده را بریزید.

دستور پخت کاپ کیک خرما

دو سوم کپسول ها رو از مایه پر کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه (بسته به سایز کاپ کیک ها) در فر گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. با یک خلال دندان پخته بودن آنها را امتحان کنید.

آموزش کاپ کیک خرما و گردو

برای تهیه کیک خرما می تونید مایه کاپ کیک رو توی قالب 23 سانت ریخته و در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 40 دقیقه بپزید.

طرز تهیه کاپ کیک خرما و گردو با عکس

نوش جان

آموزش تصویری کاپ کیک خرما

5/5 - (1 امتیاز)