چیز کیک اسفناج رو امتحان کردید؟ بهتون قول میدم اصلا مزه اسفناج نمیده و فوق العاده کیک خوش بافت و خوشمزه ای هست. اصلاً نگاه کردن بهش خودش کلی لذت بخشه، باور کنید. بریم برای مقدار مواد اولیه و دستور پخت چیز کیک اسفناج.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک اسفناج با پایه کیک اسفنجی
مواد لازم برای کیک اسفناج
- 4 عدد تخم مرغ
- 200 گرم شکر
- 200 میلی لیتر روغن مایع
- 100 میلی لیتر شیر
- 300 گرم آرد
- 150 گرم برگ اسفناج تازه
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب
- مقداری عصاره وانیل
- یک پنس نمک
- 1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)
- رنگ خوراکی سبز (به دلخواه)
آموزش چیز کیک اسفناج با پایه کیک اسفنجی
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و نمک رو با دورتند همزن زده تا حجیم و کرمی رنگ بشه.
سپس روغن و شیر و عصاره وانیل رو هم بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن، هم می زنیم. اسفناج (بدون ساقه) رو به همراه آب پوره کرده و به همراه چند قطره رنگ خوراکی سبز به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مخلوط بکینگ پودر و آرد رو هم که الک کردیم به مایه اضافه کرده و با دورکند همزن مخلوط می کنیم.
مایه رو داخل قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 45 دقیقه می پزیم. بعد از پخت اجازه میدیم کیک کاملاً خنک بشه و سپس یه لایه نازک و همچنین دیواره ها رو ازش جدا می کنیم و اونو از وسط دو قسمت می کنیم.
یه لایه از کیک رو کف ظرف سرو یا سینی گذاشته، دورش رو با رینگ فیکس می کنیم. لبه های رینگ رو توت فرنگی می چینیم.
روی کیک و همچنین لابه لای توت فرنگی ها رو با کرم کاملاً می پوشونیم و سطح رو صاف می کنیم. کمی توت فرنگی خرد شده روی کرم ریخته و لایه دوم کیک رو روش میزاریم و کیک رو حداقل 4 تا 5 ساعت داخل یخچال میزاریم.
بعد از این تایم با احتیاط رینگ رو جدا کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته و توت فرنگی و پودرپسته تزئین می کنیم.
مواد لازم برای کرم پنیری
- 200 گرم خامه فرم گرفته (سرد)
- 250 گرم پنیر ماسکارپونه (سرد)
- 500 گرم کوارک 40 درصد (سرد)
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری پودرقند (ذائقه ای)
- توت فرنگی
طرز تهیه: اول تمام مواد رو با دورکند همزن می زنیم تا با هم مخلوط بشن، سپس چند دقیقه با دورتند همزن میزنیم تا حسابی پف کنه و فرم بگیره.
مواد لازم برای کرم پنیری جایگزین
- 400 گرم خامه قنادی فرم گرفته
- 200 گرم پنیر ماسکارپونه
- 1/2 پیمانه پودرقند
- 2 قاشق غذاخوری سرپر پودر ژلاتین
- 1/2 لیوان آب سرد
طرز تهیه: پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیده و هم می زنیم و کنار میزاریم تا حالت اسفنجی بگیره، سپس بن ماری می کنیم تا کاملاً روان بشه و کنار میزاریم تا خنک بشه. پنیر ماسکارپونه رو به همراه پودرقند با دورتند همزن زده تا کمی فرم بگیره، خامه قنادی رو هم جداگونه با دورتند همزن زده تا فرم بگیره و اونو با مخلوط پنیر و پودرقند مجدد با همزن میزنیم تا یکدست بشه. ژلاتین خنک شده رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.