سوپ قرمز با بلغور گندم یه سوپ خیلی خوشمزه و مقویه که طرز تهیه راحتی داره. در تهیه این سوپ رب گوجه‌فرنگی استفاده میشه و سوپی قرمز رنگه. در ادامه با دستور پخت سوپ قرمز با بلغور گندم مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه سوپ بلغور گندم با رب

  • بلغور گندم دو پیمانه
  • سینه مرغ یک تکه
  • قارچ خرد شده یک پیمانه
  • سیب زمینی درشت یک عدد
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • جعفری و گشنیز خرد شده 5 قاشق غذاخوری
  • نمک و آبلیمو به میزان لازم
  • فلفل سیاه در صورت تمایل

طرز پخت سوپ قرمز با بلغور گندم با رب و قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ بلغور گندم با رب و قارچ و مرغ، قرمز و خوشمزه

مرحله اول، خیس دادن بلغور گندم

بلغور گندم رو از 3 ساعت قبل داخل یک کاسه بزرگ بریزید. روش آب سرد بریزید تا سطح بلغور رو بگیره و زمان بدید خیس بخوره.


مرحله، تفت دادن مرغ و پیاز

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک یا نگینی ربز خرد کنید. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز رو کم تفت بدید. سپس سینه مرغ رو به پیاز اضافه کنید و مرغ رو به همراه پیاز تفت بدید تا رنگ مرغ تغییر کنه.

وقتی که رنگ مرغ تغییر کرد، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی زردچوبه گرفته بشه.

در ادامه دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید تا رنگ رب باز بشه.


مرحله سوم، اضافه کردن بلغور گندم

بلغور که از قبل خیس کرده بودید رو به همراه 4 لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه رو بذارید. وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد، حرارت رو روی کم تنظیم کنید تا سوپ ریز بجوشیه و بلغور گندم بپزه.

هر چند دقیقه یکبار به سوپ سر بزنید و سوپ رو هم بزنید تا ته نگیره. اگه آب سوپ کم شد و بلغور نپخته بود، مقداری آب جوش به سوپ اضافه کنید.


مرحله چهارم، خارج کردن مرغ از سوپ

بعد از گذشت حدود نیم ساعت، وقتی که سینه مرغ پخته شد، از سوپ خارج کنید و داخل یک بشقاب بذارید تا خنک بشه. بعد از خنک شدن استخون‌هاشو جدا کنید و مرغ رو به صورت مکعبی ریز خرد کنید یا ریش ریش کنید.


مرحله پنجم، اضافه کردن سیب زمینی

سیب‌زمینی رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و سپس با آب سرد بشویید. وقتی که بلغور پخت (بعد از گذشت 30 تا 40 دقیقه از پخت) سیب زمینی خرد شده رو به سوپ اضافه کنید.


مرحله ششم، اضافه کردن قارچ

قارچ‌ها رو بشویید و به صورت نگینی یا ورقه‌ای خرد کنید و یک ربع بعد از اضافه کردن سیب زمینی به سوپ اضافه کنید. مرغ خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنید.


مرحله هفتم، اضافه کردن گشنیز و جعفری

بعد از گذشت حدود 20 دقیقه، وقتی که سیب زمینی پخت، گشنیز و جعفری خرد شده رو به سوپ اضافه کنید. سپس آبلیمو رو هم اضافه کنید و نمک سوپ رو هم چک کنید. پنج تا ده دقیقه بعد از اضافه کردن گشنیز و جعفری سوپ رو داخل ظرف مناسب سرو و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن های پخت سوپ بلغور گندم با رب

  • برای تهیه سوپ بلغور گندوم بدون مرغ مرغ رو حذف کنید و در زمان اضافه کردن بلغور به سوپ یک عدد عصاره مرغ یا آب مرغ اضافه کنید.
  • می‌تونید مقدار رب گوجه‌فرنگی رو نصف کنید و زردچوبه رو کمی بیشتر بریزید تا رنگ سوپ تغییر کنه.
همچنین بخوانید: