سوپ ماش و شوید یه سوپ فوقالعاده خوشمزه و راحته که کافیه یک با درستش کنید و مزهاش رو امتحان کنید، چون به احتمال زیاد وارد برنامه غذاییتون میشه و همیشه درستش میکنید. در ادامه با دستور پخت سوپ ماش و شوید مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماش و شوید
- ماش خام 1 پیمانه
- جو پرک 1 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- شوید خشک یک چهارم پیمانه
- نصف سینه مرغ
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ ماش و شوید با مرغ مرحله به مرحله
مرحله اول، تفت دادن پیاز
برای شروع ابتدا پیاز رو رنده کنید. داخی قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم 4 دقیقه تفت بدید. سپس نمک، فلفل و زروچوبه رو اضافه کنید و هم بزنید و کمی تفت بدید.
مرحله دوم، اضافه کردن مرغ
استخونهای مرغ رو جدا کنید و مرغ رو به قطعات مکعبی کوچیک خرد کنید. سپس داخل قابلمه بریزید و به همراه پیاز کمی تفت بدید.
مرحله سوم، اضافه کردن ماش و جو پرک
ماش رو که از شب قبل خیس کردید آبکشی کنید و داخل قابلمه بریزید. سپس جوی پرک رو هم اضافه کنید و چهار لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و درب قابلمه رو بذارید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم زمان بدید تا سوپ کامل بپزه و لعاب بیندازه و جا بیفته.
مرحله چهارم، اضافه کردن شوید خشک
در آخر وقتی که سوپ کامل پخت، شوید خشک رو به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و سپس سوپ رو از زوی حرارت بردارید و سرو کنید. میتونید سوپ ماش و شوید رو با نون تست سرو کنید و به عنوان یک شام سبک نوش جان کنید.
نکات هم و فوت و فن های تهیه سوپ ماش ئ شوید
- برای تهیه سوپ ماش و شوید از جوی دوس پرک هم میتونید استفاده کنید.
- اگه آب مرغ داشتید، از مقدار آب جوش کم کنید و آب مرغ یا استاک مرغ به سوپ اضافه کنید.