یه شیرینی براتون اوردم بدون کره و روغن جامد و فر و همزن. خیلی هم خوشمزست و بافت خشک و تردی داره. اين شيرينى شكرى يكى از آسون ترين و خوشمزه ترين شيرينى هاى عيد نوروزه. یه شیرینی آسون و راحت که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی شکری با روغن مایع

  • آرد یک و نیم لیوان
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • شکریک دوم لیوان
  • تخم مرغ یک عدد
  • بکینگ پودر یک فاشق مربا خوری
  • وانیل نصف قاشق مربا خوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق مربا خوری

دستور پخت شیرینی شکری با پیمانه لیوان

طرز تهیه شیرینی شکری با پیمانه لیوان

برای شروع ابتدا تخم مرغ و انیل و پودر قند رو با همزن دستی بزنید.

کرم رنگ و کشدار که شد روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. در انتها آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید با نوک انگشتان خمیر و جمع کنید.

سپس با کف دست ورز ندید تا به روغن نیفته. خمیر رو دو قسمت کنید به یه قسمت دو قاشق مربا خوری پودر کاکائو وبه یه قسمت دو قاشق مربا خوری آرد اضافه کنید.

خمیرو روی سطح صاف پهن کنید قالب بزنید. با این مقدار مواد حدود ۴۰ تا شیرینی و حدودا نزدیک ۴۵۰ گرم میتونید شیرینی شکری درست کنید.

همچنین می تونید به جای قالب زدن با دست فرم بدید و در شکر بغلتونید روی سینی کاغذ روغنی بزارید و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده طبقه وسط به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه بزارید زیر شیرینی کمی طلایی شد آمادست.

دقت کنید شیرینی اولش که از فر بیرون میاد روش نرمه ولی در دمای محیط فورا خشک میشه یه ذره که از دما افتاد از کاغذ روغنی جدا کنید.

میتونید داخل تابه کاغذ روغنی بزارید و روی اجاق گاز با شعله پخش کن و دمکنی بپزید.  ١٥ تا ٢٠ دقيقه با حرارت ملايم.

نکته ها

  • بافت این شیرینی ترد و خشکه.
  • میتونیدبه جای روغن مایع ازکره یا روغن جامد استفاده کنید.