کلوچه‌ مربایی میتونه گزینه جذابی برای پذیرایی باشه مخصوصا وقتی یه سورپرایز شیرین وسط‌شون پنهان شده!

بهتره از مارمالادهای آماده موجود در لوازم قنادی‌ها یا انواع شکلات صبحانه استفاده‌کنید. مارمالادهای آماده مخصوص قنادی بافت غلیظ‌تر و سفت تر و ماندگاری بالاتری دارند، اما اگر میخواهید از مارمالاد و مربای خانگی استفاده کنید بهتر است به ازای هر ۲۰۰ گرم مربا یا مارمالاد یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت حل شده با یک قاشق سوپخوری آب سرد را با هم مخلوط کنید و مربا یا مارمالاد را روی حرارت ملایم کمی بپزید تا غلیظ شود.

در صورتی که مربا حاوی تکه‌های بزرگ میوه است بهتر است بعد از حرارت افتادن درون غذاساز آن را پوره و سپس استفاده کنید.


مواد لازم برای تهیه کلوچه مربایی با کره

  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد ۲۲۵ گرم
  • پودر قند ۵۰ گرم
  • تخم مرغ متوسط یک عدد
  • شیر ۲ قاشق سوپخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری یا وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • مارمالاد زردآلو یا انواع مارمالاد دلخواه به مقدار لازم
  • پودرقند یا شکلات ذوب شده برای تزیین (به دلخواه)

دستور پخت کلوچه مربایی با کره خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کلوچه مربایی

برای شروع ابتدا کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کاملا لطیف شود. رنده پوست پرتقال و تخم مرغ و شیر را اضافه و مخلوط کنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مایه شیرینی اضافه کنید چند دور با همزن بزنید تا خمیر لطیفی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود.

سپس خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و درون یخچال نیم ساعت استراحت دهید.

در ادامه خمیر را با کمک وردنه به قطر ۲ میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید.

مقدار کمی از مارمالاد دلخواه را بوسیله قیف قنادی یا قاشق چایخوری وسط خمیر های قالب خورده بریزید و با یک تکه خمیر قالب خورده دیگر روی آن را بپوشانید.

لبه‌های خمیر بالایی و زیرین را با فشار دادن به هم بچسبانید و در صورتی که میخواهید تمام کلوچه‌ها ظاهری یکسان داشته باشند مجددا درون قالب قرار دهید و کمی فشار دهید تا فرم قالب را به خود بگیرد. کلوچه‌ها را داخل سینی فر قرار دهید.

فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را درون فر قرار دهید تا حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزند.

بعد از خنک شدن کلوچه‌ها در صورت تمایل میتوانید روی آنها پودر قند الک کنید.

5/5 - (1 امتیاز)