شیرینی پرتقالی رینگی یه شیرینی خشک خوشمزه و راحت هست که درست کردم و چون از نتیجه کار راضی بودم طرز پختش رو براتون آماده کردم که امیدوارم شما هم دوست داشته باشید و استفاده کنید و در کنار خانواده و عزیزانتون لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شرینی پرتقالی رینگی برای حدود ۱۰ عدد شیرینی

  • آرد یک لیوان (۱۵۰ گرم)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • آب پرتقال تازه ۲ قاشق غذا خوری
  • رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
  • پودر قند ۲ قاشق غذا خوری (۴۰ گرم)
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری (۳۰ گرم)
  • کره یا روغن جامد حدود ۲ قاشق غذا خوری (۳۵ گرم)

دستور پخت شیرینی پرتقالی رینگی

طرز تهیه شیرینی پرتقالی

برای شروع ابتدا کره و پودرقند رو خوب بزنید تا یکدست بشن بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید، بعد به ترتیب روغن مایع و آب پرتقال و پوست پرتقال رو اضافه کنید و چند دور با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن.

ترکیب آرد و بیکینگ پودر رو که الک شدن رو کم کم اضافه کنید و سعی کنید با لیسک هم برنید تا جائی که خمیر جمع بشه آرد زیادی اضافه نکنید که شیرینیتون سفت بشه.

خمیر لطیفی خواهید داشت اونو توی محیط خنک یک ساعتی استراحت بدین و بعد مابین دو تا مشما با وردنه صافش کنید تقریباً به قطر ۳ تا ۵ میلی و کاتر بزنید من با کاتر حلقه، کاتر زدم و برای سوراخ وسط از یه ماسوره استفاده کردم که شیرینی رینگی داشته باشم شما از هر نوع کاتر دلخواهتون میتونید استفاده کنید.

شیرینی های کاتر زده رو بچینید داخل سینی نیازی هم به کاغذ روغنی و چرب کردن نیست بعد از خنک شدن شیرینیها به راحتی از سینی جدا میشن.

بعد روشون رو با مخلوط زرده تخم مرغ و یه کم زعفران رومال کنید و به دلخواه از ترکیب مغزیجات برای روشون استفاده کنید. داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد (فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد) برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید. ( چک کنید زیر شیرینی که طلائی شد از فر خارج کنی.)

این شیرینی خیلی ترد و لطیف و خوشمزه س و به خاطر داشتن آب و رنده پوست پرتقال عطر و بوی دلچسبی داره حتماً امتحان کنید.

موندگاریش هم خوبه. میتونید مواد رو دو یا سه برابر کنید و بیشتر تهیه کنید برای روزهای تعطیلات و سال نو یه گزینه عالیه. روی گاز و فردست ساز هم امکان تهیه ش هست.