شیرینی کاستارد پرتقالی خیلی وقته که پای ثابت شیرینیهای عیدم هست و همیشه درستش میکنم.
واقعا خوشمزهست، مطمئنم که اینقدر دوسش داشته باشید که غیر از عید هم برید سراغش و درستش کنید.
بافتش ترد و عالی، از اونایی که بعد پخت خشک و سفت نمیشه، و فوق العاده خوش عطرررر و طعم. با یه گاز ازش عطر پرتقال رو خواهید داشت.
اگه میخواید یه شیرینی خوب و با کیفیت داشته باشید حتما حتما یه ترازوی خوب تهیه کنید اندازه و مقدار مواد شیرین ها رو لطفا و خواهشن به پیمانه تبدیل نکنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کاستارد پرتقالی
- کره 150 گرم
- پودر کاسترد 75 گرم
- آرد قنادی 140 گرم
- وانیل کمی
- پودر قند 60 گرم
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
دستور پخت شیرینی کاستارد پرتقالی مجلسی و خوشمزه
ابتدا کره به دمای محیط رسیده باشه. فر رو روشن رو درجه 170 درجه سانتیگراد بزارید تا گرم بشه.
حالا کره نرم و پودر قند و وانیل رو بریزید داخل کاسه ای با همزن برقی بزنید تا پوک و سبک بشه حدودا ۳ دقیقه.
حالا رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس آرد، بکینگ پودر و پودر کاسترد رو بریزید داخل الک و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
بعد با نوک انگشت یه ورز کوچولو بدید تاخمیر جمع بشه. زیاد ورز ندید که روغن میندازه فقط در حد جمع شدن خمیر کافیه.
از مواد به اندازه ده گرم بردارید تو دست گرد کنید بزارید داخل سینی فر که از قبل کاغذروغنی انداختیم تا فاصله بچینید و همون لحظه با چنگال میوه خوری روش آروم فشار بدین و طرح بندازین و روش صاف بشه .
زیاد فشار ندیدا، ده گرم اندازه بسیار مناسبیه ، میره تو فر بزرگتر میشه.
بذارید تو فر طبقه وسط به مدت 15 الی 20 دقیقه زیرش کمی تغییر رنگ بده.
دمای فرها فرق داره پس مواظب باشید نسوزه یا نپخته برندارید .
این مقدار مواد 35 عدد شیرینی میده.
بعد اینکه شیرینی ها از فر اومدن بیرون و خنک شدن حالا شکلات رو بن ماری کنید نصف شیرینی هارو بزنید داخل شکلات و کمی پودر پسته بپاشید روش و بزارید کناری تا شکلات سفت بشه و بعد در ظرف سرو بچینید.
مناسب برای عید و مهمونی هاتون. نوش جان.