این شیرینی کادایف فنجانی یا باقلوا کنافه یه نوع باقلواست که خیلی راحت و سریع آماده میشه و خیلی خیلی هم خوشمزه اس، برای میز پذیرایی شما هم گزینه ی بسیار جذاب و خاصی هستش! بریم برای مقدار مواد اولیه و دستور پخت شیرینی کادایف فنجانی.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کادایف فنجانی

  • 750 گرم رشته کادایف
  • 200 گرم کره ی ذوب شده
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • 1 پیمانه گردوی خرد شده

برای شربت

  • 4 پیمانه آب
  • 4 پیمانه شکر
  • 2 تا 3 قطره آب لیمو ترش

برای تزئین

  • پودر پسته

طرز تهیه باقلوا کنافه فنجانی ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی کادایف فنجانی

اول از همه شربت رو آماده می کنیم. آب و شکر رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا زمانیکه شروع به جوشیدن کنه.

یک ربع که جوشید آب لیمو ترش رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم 5 دقیقه دیگه هم بجوشه و سپس حرارت رو خاموش کرده و شربت رو کنار میزاریم تا کاملاً خنک بشه.

رشته های کادایف رو داخل کاسه ای ریخته و با دست آروم یکم باز می کنیم. کره ی ذوب‌ و خنک شده و همچنین روغن رو بهش اضافه کرده و با زیر و رو کردن رشته ها اونا رو کاملاً به کره و روغن آغشته می کنیم.

یه فنجون کوچیک برداشته و مقداری از رشته ها رو کف فنجون با فشار دست پرس می کنیم. کمی گردوی خرد شده وسط رشته ها گذاشته و مجدد یکم رشته روی گردو گذاشته و پرس می کنیم و با برگردوندن فنجون باقلوا رو بیرون میاریم و داخل ظرف پیرکسی که کف و دیواره های اونو حسابی با کره چرب کردیم، کنار هم می چینیم.

ظرف رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 40 دقیقه میزاریم، 5 دقیقه آخر هم گریل رو روشن می کنیم تا روی باقلواها حسابی برشته بشه.

از فر که بیرون آوردیم، شربت کاملاً خنک شده رو ملاقه ملاقه روی تک تک باقلواها می ریزیم و صبر می کنیم شربت جذب باقلوا بشه و بعد با پودر پسته تزئین می کنیم.

طرز تهیه باقلوا کنافه فنجانی ترکیه ای

نکات مهم پخت شیرینی کادایف فنجانی

  • رشته های کادایف رو از فروشگاه ها خریداری کنید.
  • چند ساعت قبل از شروع کار داخل محیط بزارین تا یخش باز بشه و داخل کاسه بریزین و روی اونو با یه پارچه مرطوب یا سلفون بپوشونید تا خشک نشن و بعد برید سراغ آماده کردن شربت.
  • شربت باید کاملاً خنک شده باشه.
  • به دلخواه میشه از چند دونه هل و کمی زعفران دم کرده هم داخل شربت استفاده کرد.
  • کره رو اول به قطعات کوچیک خرد کنید تا راحت و سریع ذوب بشه. کره اصلاً نباید بجوشه در حد آب شدن کافیه وگرنه باقلوا بوی کره میگیره.
  • زمان پخت تقریبی هستش و باقلوا باید حسابی برشته بشه و بعد از فر بیرون آورد.