باقلوای میدیه (Midye baklava) یه باقلوای ترکیه ای خاص و خوشمزه و متفاوت. پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید.


مواد لازم برای تهیه باقلوا میدیه ترکیه

برای خمیر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۱ استکان شیر
  • نصف استکان آب
  • ۱ استکان روغن مایع
  • ۴ تا ۴/۵ لیوان آرد (کنترل شده بریزید چون هر آرد متفاوته)
  • ۱ قاشق غذاخوری کره به دمای محیط رسیده
  • پودر پسته
برای خامه
  • ۲ لیوان شیر
  • از نصف لیوان کمی بیشتر ایرمیک (آرد سمولینا)
برای شربت
  • ۳/۵ لیوان شکر
  • ۴ لیوان آب
  • ۱ برش لیمو
برای باز کردن خمیر
  • نشاسته ذرت یا گندم
برای داخلش
  • پودر پسته
برای روش
  • ۲۰۰ گرم کره ذوب شده

دستور پخت باقلوا میدیه ترکیه ای

دستور باقلوا میدیه ترکیه

برای خامه داخل قابلمه ای شیر و ایرمیک رو ریخته و با شعله متوسط کنترل شده میپزیم مداوم هم میزنیم وقتی قوام اومد از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه.

باقلوا میدیه ترکیه ای

برای خمیر مواد رو داخل ظرفی ریخته و خوب ورز میدیم و یه خمیر نرمی به دست میاریم ۷ تا ۸ عدد چونه جدا کرده و با مقدار زیادی نشاسته به اندازه بشقاب بازش کرده و روی هم قرار میدیم و ما بینش نشاسته ریخته و روشو میپوشونیم و تقریباً یک ساعت استراحت میدیم.

آموزش باقلوا میدیه ترکیه ای

 

خمیرهای استراحت داده رو به کمک وردنه بازش کرده و به وردنه می پیچونیم و از دو طرفش خمیر رو فشار داده و به آرومی دوباره بازش می‌کنیم و به طرف وسط یوفکا خمیر رو چین میدیم.

طرز تهیه باقلوا میدیه استانبولی
از قسمت بالا و پایین کمی جا گذاشته وسط یوفکا با فاصله ابتدا پودر پسته بعد ۱ قاشق مرباخوری خامه و روی اون دوباره پودر پسته گذاشته و از قسمت بالا و پایین خمیر رو میبندیم.

آموزش باقلوا میدیه استانبولی

جاهایی رو که خامه گذاشتیم مشخصه با دستمون فشار داده و با کمک چاقو برش میزنیم سپس برعکس کرده و توی سینی قرار میدیم.

دستور پخت باقلوا میدیه استانبولی
قبل از اینکه شیرینی رو داخل فر بذاریم مواد شربت رو داخل قابلمه ریخته و می جوشونیم بعد از اینکه ۱۵ دقیقه جوشید از روی اجاق برداشته و تو دمای محیط میذاریم خنک بشه.

طرز تهیه باقلوا میدیه با عکس
سپس کره ذوب شده رو روی باقوا ریخته و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه میپزیم.

آموزش تصویری باقلوا میدیه ترکیه ای
وقتی شیرینی مون رو از فر درآوردیم بعد از اینکه گرمای اولیه اش رو از دست داد روش شربت رو میریزیم ۱ تا ۲ساعت صبر می‌کنیم تا شربت جذب شیرینی بشه بعد سرو می کنیم.

نوش جان

4.7/5 - (3 امتیاز)