شیرینی دبل چاکلت رو امتحان کردید؟ شیرینی دبل چاکلت یه شیرینی فوق العاده خوشمزه و مدرن هست که طرز پختش رو براتون آماده کردم. امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دبل چاکلت

  • کره ۸۵ گذم
  • آرد ۱۱۵ گرم
  • شکر دانه ریز ۵۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد (اگه‌ درشت باشه نصف عدد)
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۱۳ گرم
  • بکینگ پودر یک هشتم قاشق چای خوری
  • شکلات ریز خرد شده یا ترافل رشته ای به میزان لازم
  • گاناش برای پخت شیرینی به میزان لازم

دقت داشته باشید که شکر حتما باید دانه ریز باشه اگه نبود یکی دو پالس اسیاب کنید که ریز بشه ولی دقت کنید پودر نکنید.

طرز تهیه شیرینی دبل چاکلت

طرز تهیه شیرینی دبل چاکلت

‌برای شروع ابتدا شکر وکره ای که به دمای محیط رسیده رو خوب هم میزنیم تا رنگش سفید و سبک بشه.

تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم. (دقت داشته باشید اگه تخم مرغ کوچیک نداشتین حتما نصف تخم مرغ بزرگ رو استفاده کنید، اول خوب هم بزنید بعد نصفش جدا کنید.)

در ادامه پودر کاکائو رو با الک به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آرد رو‌ کم کم اضافه میکنیم. در این مرحله میتونید با لیستک یا همون دور کند همرن مخلوط کنید تا سفت شدن خمیر.

بعد از اضافه کردن آرد یک پنس نمک وبکینگ پودر رو اضافه کنید. آرد رو‌کم کم اضافه کنید و اگه چسبنده نبود دیگه اضافه نکنید و آروم با نوک انگشتاتون ورز بدین.

خمیر رو داخل پلاستیک فریزر بذارین و یکی دو ساعت تو یخچال بذارین تا خوب استراحت کنه.

بعد از استراحت خمیر، به اندازه یک قاشق چای خوری برمیداریم و توی دستمون گرد میکنیم وتوی شکلاتا میغلتونیم وبا فاصله توی سینی میذاریم
حواستون باشه با فاصله باشه چون بره داخل فر شیرینی یه خورده پهن میشه

قبل از اینکه سینی رو توی فر بذارین با هر ابزاری وسط شیرینی رو یه کم گود کنید با انگشت هم میشه این کار رو کرد.

اگه بعد از پخت شیرینی گودی از بین رفت یا کم شد تا شیرینی داغ هست میشه گودش کرد با دست.

فر رو با دمای 150 درجه سانتی گراد از ۲۰ دقیقه قبل روشن میکنیم، سینی رو داخل فر قرار میدیم و بعد از تغییر رنگ ته شیرینی آماده است و خارج کنید.

مقداری گاناش رو داخل قیف بریزین و آروم توی گودی های شرینی بزنید. دقت داشته باشید وقتی که خنک شد این کار رو انجام بدین. اینم از طرز تهیه شیرینی دبل چاکلت.

نکته

  • خمیر رو نباید زیاد ورز بدین چون گرمای دستتون باعث میشه شیرینی به روغن بیفته و شیرینیتون سفت بشه.
  • دقت کنید ضخامت شیرینی یکسان باشه، اگه یکسان نباشه درصورت کاتر زدن یک قسمت شیرینی نازک و قسمت دیگر ضخیم میشود که باعث میشه یک طرف شیرینی برشته ویک طرف دیگه خام بمونه.
  • تمام شیرینی هایی که در سینی قرار میگیرند باید ضخامتشان یکسان باشد تا به طور یکنواخت همگی باهم پخته شوند.
  • برای تنظیم ضخامت خمیر میتوان از وردنه های مدرج که به وردنه های کوکی معروف هستن استفاده کنید یا دو تکه تخته هم اندازه دوطرف خمیر قرارداده و وردنه را روی چوب ها حرکت دهید به این صورت تمام خمیر بایک ضخامت پهن میشود.

مواد لازم برای تهیه گاناش

  • خامه ۵۰ گرم
  • شکلات ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

يك ظرف آب رو روي شعله گاز قرار ميديم،وقتي كه آب جوش امد طرف حاوي شكلات رو روي آب قرار ميديم ولي دقت داشته باشيم ته ظرفتون با آب برخورد نداشته باشه. شكلات با بخار كه شروع كرد به ذوب شدن، خامه اي رو كه قبلا “به دماي محيط رسيده” به شكلات اضافه ميكنيم وهم ميزنيم تا گاناش يكدست شه و بعد از روي بخار بر ميداريم.

نکته

  • این گاناش تقریبا سفت هست اگه میخوایین گاناش روان تر بشه از خامه بیشتری استفاده کنید.
  • اگه میخوایین گاناش سفت تر باشه از شکلات بیشتری استفاده کنید.
  • برای طرز تهیه گاناش میتونید از شکلات های تخته ای یا هرنوع شکلات مثل سکه ای می تونید استفاده کنید‌.
  • حتما بذارین گاناش به دمای محیط برسه بعد استفاده کنید.