ته دیگ با آرد و آب رو امتحان کردید؟ ته دیگ آردی یه ته دیگ فوق العاده خوشمزه و شیک و مجلسیه! ته دیگ آردی یکی از روش های بسیار ساده برای تهیه ته دیگ هست که با آرد و زعفران تهیه میشه و بسیار مجلسی و خوشمزه هست و می تونید برای مهمانی ها یا برای تنوع در تهیه ته دیگ این روش رو امتحان کنین و از مزه و تردی این ته دیگ آردی لذت ببرین. بین ما ایرانی ها ته دیگ یکی از اجزای اصلی پلو هاست و انواع و اقسام ته دیگ های مختلفی مثل ته دیگ نان، سیب زمینی، کاهو و … وجود داره که برای خوشمزه تر شدن و شکیل شدن ظاهر برنجمون هست.
مواد لازم برای تهیه ته دیگ با آرد و آب
- آرد ۳ قاشق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
- آب ۱/۲ پیمانه
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- برنج آبکش
طرز تهیه ته دیگ با آرد و آب
برای شروع ابتدا باید زعفران رو با کمی قند بسابید و با کمی یخ دم کنین تا خوشرنگ بشه. داخل قابلمه روغن ریخته و زمانی که داغ شد. آرد و به همراه آب و کمی نمک و زردچوبه و زعفران دم کرده داخل قابلمه ریخته وخوب هم بزنین تا گلوله های آرد باز بشه دقت کنید میزان نمک و زردچوبه ب حجم برنج و قابلمه شما بستگی داره.
درب قابلمه رو برای ۱ الی ۲ دقیقه ببندین تا خودش رو کمی بگیره و روش حباب بزنه.
وقتی روی ته دیگ آردی حباب زد باید برنج از قبل آبکش شده رو اضافه کنین و روی برنج با کمک قاشق حفره ایجاد کنین تا با بخار پخته بشه و در انتها روی برنج کره بریزین و روی اجاق گذاشته و درش دم کنی بذارین تا برنج دم بکشه و بعد روی دیس برگردونین. نوش جان
با شعله خیلی ملایم بذارین برنج دم بکشه تا ته دیگ طلایی بشه.
مقدار افزودن زعفران به خودتون بستگی داره و اگه نداشتین هم میشه با زردچوبه جایگزینش کنید.