شیره انگور ارزش غذایی بالا و خواص زیادی برای سلامتی داره. به دلیل کلسیومی که داره به سلامتی استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان و بهبود سلامت دندونها کمک میکنه و در رفع کمخونی و افزایش انرژی بدن مؤثره.
در ادامه با دستور پخت شیره انگور خانگی بدون خاک سفید مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه شیره انگور خونگی
- انگور با کیفیت و آبدار حداقل 5 کیلوگرم
از هر نوع انگور مثل بیدانه، یاقوتی و … میتونید استفاده کنید.
طرز پخت شیره انگو بدون خاک سفید در منزل
مرحله اول، شستن انگور
برای شروع ابتدا انگورها رو بشویید و بذارید کامل خشک بشه. سپس انگورها رو دون کنید.
مرحله دوم، گرفتن آب انگور
برای گرفتن آب انگور میتونید از آب میوه گیری استفاده کنید. همچنین میتونید انگورها رو داخل مخلوط کن بریزید و وقتی که له شدند، از صافی رد کنید یا داخل یک کیسه پارچهای بریزید تا آب انگور کامل صاف بشه.
مرحبله سوم، جوشاندن آب انگور
در این مرحله آب انگور رو داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد.
وقتی که شروع به جوشیدن کرد به طور مرتب کفی که روی آب انگور ایجاد میشه رو جدا کنید و دور بریزید.
آب انگور باید اینقدر بجوشه تا به یک سوم مقدار اولیه برسه.
وقتی که آب انگور به یک سوم رسید و غلیظ شد و قوام اومد، شیره آماده شده.
اما اگه شیره انگور غلیظ تر خواستید بازم بذارید بجوشه تا به غلظت مورد نظرتون برسه.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه شیره انگور بدون خاک سفید
- در زمان پخت شیره رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره.
- حتما کف روی شیره رو جدا کنید تا در پایان رنگ شیره شفاف بشه.
- حرارت رو روی ملایم تنظیم کنید چون که شیره کف میکنه و زود میسوزه.