سمبوسه با نون لواش در ساندویچ میکر یه غذای سالم و خوشمزه فست فودیه که میتونید تو خونه خیلی سریع درست کنید. چون که این سمبوسه نیازی به پیچیدن و سرخ کردن نداره خیلی سریع آماده میشه و برای دورهمیهای دوستانه و جشن تولد بچهها غذای خیلی مناسبیه و بچهها هم خیلی دوستش دارند. به دلیل اینکه این سمبوسه بدون روغن و سرخ نمیشه کالری کمتری نسبت به سمبوسه معمولی داره.
برای مواد داخل سمبوسه به سلیقه خودتون میتونید از گوشت چرخ کرده، مرغ یا سوسیس و کالباس استفاده کنید. در ادامه با دستور پخت سمبوسه با نون لواش در ساندویچ میکر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازه برای تهیه سمبوسه با نان لواش در ساندویچ میکر
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- سویا یک لیوان (به دلخواه)
- قارچ 250 گرم
- پیاز 2 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد (به دلخواه)
- رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا 200 گرم
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- نان لواش ماشینی 8 عدد
طرز تهیه سمبوسه با دستگاه ساندویچ ساز و نان لواش
مرحله اول، خیس دادن سویا
سویا رو به همراه آب یک لیمو ترش تازه و مقداری نمک و آب گرم نیم ساعت خیس کنید. در ادامه سویا رو آب کشی کنید و آب اضافیش رو بگیرید. سپس سویا رو داخل غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید یا چرخ کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
مرحله دوم، آماده کردن مایه میانی سمبوسه
پیاز ها رو به صورت نگینی ریز یا خلالی باریک خرد کنید و به همراه مقداری روغن تفت بدید. وقتی که آب پیاز کشیده شد، گوشت چرخ شده رو اضافه کنید. سپس سویا رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید و کمی تفت بدید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه، آویشن و پودر سیر رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه، سپس رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. در ادامه قارچ خرد شده و فلفل دلمه نگینی خرد شده رو به مواد اضافه کنید. روی حرارت کم حدود 20 دقیقه زمان بدید تا آب قارچ تبخیر بشه و طعم مواد به خورد هم بره. مایه گوشتی نباید خیلی خشک و بدون آب بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک 3 دقیقه ای در ساندویچ ساز
مرحله سوم، آماده کردن سمبوسه داخل ساندویچ میکر
نون لواش های ماشینی رو از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. تابه های زیر و روی ساندویچ ساز رو چرب کنید. سپس دو لایه نون لواش روی سینی چرب شده ساندویچ میکر بذارید.
کمی پنیر پیتزا رنده شده روی نون بریزید و سپس مقداری از مایه گوشتی رو روی نون بریزید. روی مایه گوشتی مقداری پنیر پیتزا بریزید و در آخر روی مواد دو لایه نون لواش بذارید. درب سانویچ ساز رو ببندید و با توجه به ساندویچ سازی که دارید حدود 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا سمبوسه های بدون روغن و خوشمزه آماده بشه.
وقتی که سمبوسه آماده شد، به صروت یکجا از ساندویچ میکر خارج کنید و به آرومی با چاقو به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و با سس کچاپ سرو و نوش جان کنید.
با مقدار مواد اولیهای که در این دستور اومده میتونید 2 تا 3 مرتیه داخل ساندویچ میکر با مایه گوشتی سمبوسه دروست کنید.