اگه هر وقت دلتون کیک خونگی و تازه خواست، می‌تونید این کیک لقمه ای 3 دقیقه ای در ساندویچ ساز یا کیک میکری در ساندویچ ساز یا شیرینی مثلثی رو درست کنید که هم خیلی ساده هست و خیلی هم سریع آماده میشه و نیازی به فر یا کیک پز هم نداره. کیک 3 دقیقه ای در ساندویچ ساز رو می‌تونید با طعم‌های مختلفی مثل وانیلی، شکلاتی، زعفرانی، پرتقالی (با استفاده از پوست پرتقال رنده شده) یا طعم دلخواه خودتون درست کنید یا می‌تونید به شکل کیک زبرا در ساندویچ ساز هم درست کنید. در ادامه با دستور پخت کیک 3 دقیقه ای در ساندویچ ساز آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کیک 3 دقیقه ای در ساندویچ ساز

  • آرد سفید 5 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • شیر 3 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری

با این مقدار مواد اولیه حدود 5 عدد کیک خواهید داشت.


آموزش طرز تهیه کیک لقمه ای اسفنجی 3 دقیقه ای در ساندویچ ساز، مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سه دقیقه ای در ساندویچ ساز

مرحله اول

برای شروع یه ظرف با اندازه مناسب انتخاب کنید و تخم‌مرغ‌ها رو داخلش بشکنید و به همراه وانیل کمی هم بزنید. سپس شکر رو با تخم‌مرغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا رنگش روشن و کرمی بشه.


مرحله دوم

در این مرحله شیر و روغن مایع (یا کره آب شده) رو به مواد اضافه کنید و هخوب هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم ترکیب بشن.


مرحله سوم

در این مرحله آرد رو که بهتره الک کرده باشید با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا مواد یکدست بشن. البته دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد مواد رو نباید بیش از حد هم بزنید.


مرحله چهارم

سینی بالایی و پایینی ساندیچ میکر رو به طور کامل چرب کنید و سپس ساندویچ ساز رو روشن کنید تا به طور کامل داغ بشه.


مرحله پنجم

اگه تصمیم دارید که کیک زبرا در ساندویچ ساز درست کنید، یک سوم از مایه کیک رو داخل یک ظرف دیگه بریزید و یک قاشق مرباخوری سرپر پودر کاکائو اضافه کنید و مایه کیک رو هم بزنید تا شکلات به طور کامل با مایه کیک مخلوط بشه.

کیک لقمه ای در ساندویچ ساز

برای درست کردن که کیک زبرا در ساندویچ ساز، بعد از اینکه مایه وانیلی رو داخل ساندویچ میکر ریختید، بعد مایه کیکی کاکائویی رو داخل قیف بریزید یا می‌تونید با استفاده از قاشق مایه کاکائویی رو روی مایه وانیلی بریزید و با استفاده از خلال دندون طرح بدید.


مرحله ششم

برای پخت کیک مایه کیک رو داخل ساندویچ میکر داغ بریزید و به طور یکدست پخش کنید. دقت کنید که ساندویچ ساز رو بیش از حد پر با مایه کیک پر نکنید چون بعد از پف کردن مایه کیک از قالب ساندویچ ساز بیرون میریزه و همچنین اگه مایه کیک رو خیلی کم بریزید روی کیک خوش‌رنگ نمیشه. حدود 2 قاشق غذاخوری از مایه کیک کافیه.

کیک ساندویچ ساز

می‌تونید از کنجد، کشمش، گردو یا تکه‌های میوه برای داخل کیک استفاده کنید.


مرحله هفتم

درب ساندویچ ساز رو ببندید و حدود 3 تا 5 دقیقه صبر کنید تا کیک پخته و طلایی بشه.  قبل از اینکه کیک‌ها رو از ساندویچ ساز بیرون بیارید اول با یک خلال دندون چک کنید که داخل کیک‌ها هم پخته باشه.

کیک شکلاتی در ساندویچ ساز

نکته مهم: وقتی که مایه کیک رو تو خونه های ساندویچ ساز میریزید، حدود یک قاشق بیشتر نشه، چون که موقع پخت پف میکنه و ممکنه سر بره و دردسرساز میشه.

به سلیقه خودتون می تونید پودر نارگیل، کنجد یا تکه های میوه برای تزئین روی کیک بریزید. همچنین می تونید با خامه ی زده شده، این کیک های مثلثی خوشمزه رو تزئین کنید.
نوش جان


فیلم طرز تهیه کیک سه دقیقه ای در ساندویچ ساز

 

طرز تهیه کیک سیب در ساندویچ ساز (پای سیب در ساندویچ میکر)

کیک سیب با ساندوچ ساز یه کیک ساده و خوشمزه که سریع، راحت و بی درد سر پخته میشه.

مواد لازم کیک

  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد گندم ( آرد سفید) 1 فنجون
  • شکر 1/2 فنجون
  • شیر 1/3 فنجون
  • روغن 1/4 فنجون
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم سیب روی کیک

  • سیب یک عدد
  • آب 1/2 فنجون
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • دارچین 1/2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

اول سیب رو ورقه ورقه کنید و با یک قاشق غذا خوری شکر و نیم فنجون آب بپزید تا یکم نرم بشه در انتها کمی دارچین اضافه کنید.

بعد آرد رو با بکینگ پودر مخلوط و الک می کنیم دو بار باید الک بشه من یه بارم موقع اضافه کردن به مواد الک کردم. بعد تخم مرغ ها رو میشکنیم و وانیل رو اضافه می کنیم و هم میزنیم و شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و هم میزنیم با چنگال یا همزن تا مخلوط بشن و بعد آرد رو کم کم اضافه می کنیم و هم میزنیم بهتره با کارتک باشه بعد مواد رو که یکنواخت شد کنار میزاریم یکم بمونه و ساندویچ ساز رو آماده می کنیم با روغن چرب می کنیم و روشن می کنیم گرم که شد از مواد داخلش میریزیم برای هر قسمت یه قاشق پر یا دو قاشق سر خالی بریزیم چون پف می کنه دقت کنیم زیاد نباشه اولین سری رو درست کنیم دستمون میاد بعد روی هر کیک یک تکه از سیب دارچینی رو میزاریم و در ساندویچ ساز رو میبندیم تا برشته بشه و همه مواد رو می پزیم.
با این مقدار مواد حدودا میشه 8 تا کیک مثلثی بپزیم.

طرز تهیه کیک در ساندویچ ساز

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کیک هویج و گردو اسفنجی و مجلسی و فوت و فن‌های کیک هویج
طرز تهیه گاناش شکلاتی با نشاسته ذرت و بدون خامه، مرمری و براق
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی قابلمه ای