رول بورک پنیری یه مدل بورک ساده و خوشمزه و بدون گوشت هست که خیلی راحت می‌تونید تو خونه تهیه کنید و از طعم خوبش لذات ببرید.


مواد لازم برای تهیه رول بورک پنیری

  • خمیر یوفکا 5 ورق

برای سس

  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 4 قاشق‌غذاخوری ماست
  • 100 گرم کره آب شده
  • نصف لیوان شیر
  • نصف لیوان روغن مایع
  • 1 لیوان سودا (آب گازدار)
  • 2 لیوان پنیر سفید (هر نوع پنیر صبحانه ای میشه، پنیر لیقوان هم خوبه)
  • 3 لیوان پنیر پیتزا
  • نصف بسته کوچک جعفری (حدود 20 ساقه)
  • 1 پاکت بکینگ‌پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)

برای روی بورک

  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1 قاشق‌غذاخوری ماست

طرز تهیه بورک رولی پنیری با خمیر یوفکا

طرز تهیه رول بورک پنیری

برای سس بورک، تخم‌مرغ، ماست، کره آب شده، شیر، روغن‌مایع و آب گازدار را داخل ظرف مناسبی ریخته تا وقتی مواد خوب مخلوط شوند با همزن دستی هم بزنید.

سپس پنیر سفید خرد شده، پنیر پیتزا رنده شده، جعفری خرد شده و بکینگ‌پودر را به مواد سس اضافه کرده مخلوط کنید.

یکی از یوفکاها را روی میز باز کنید. از سس حاضر شده روی یوفکا بریزید. دومین لایه یوفکا را روی آن گذاشته و دوباره روی آن سس بریزید و به همه قسمت‌های آن پخش کنید‌. تا تمام شدن یوفکاها به سس زدن و روی هم پهن کردن ادامه دهید. لایه آخر یوفکا را هم پهن کرده مواد داخلی را روی آن پخش کنید.

رول بورک پنیری

سپس یوفکاها را به صورتیکه زیاد سفت نباشد رول کنید.

رول حاضر شده را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی میز سلفون بیندازید، یکی از برش‌های بورک را وسط آن گذاشته و بپیچید‌. به برش‌های دیگر هم، همین کار را تکرار کنید و 1 ساعت داخل یخچال بذارید استراحت کنند.

طرز تهیه بورک رولی
بورک استراحت کرده را از یخچال خارج کرده و سلفون آنرا جدا کنید، برش دهید داخل سینی فر که کف آن کاغذروغنی پهن شده قرار دهید. اگر نمی‌خواهید همه بورک‌ها را یکجا بخورید، برش دهید و بصورتیکه به همدیگر نچسبند داخل کیسه زیپدار گذاشته در فریزر نگهداری کنید.

پیچیدن بورک رولی
برای رومال بورک‌‌های داخل سینی، ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرفی ریخته هم بزنید.

سپس با فرچه روی برش‌های بورک بمالید در فر 200 درجه بدون فن از قبل گرم شده، حدود 40 دقیقه بپزید.

سپس بور‌ک‌هایی که پشت و رویشان کاملاً سرخ شده از فر خارج کرده و بعد از اینکه دمای آن‌ها کمی پایین آمد سرو کنید‌. نوش جان

 بورک رولی با پنیر بدون گوشت

طرز تهیه بورک رولی گوشت با سبزیجات

مواد لازم

  • 10 ورقه خمیر یوفکا مثلثی
  • 250 گرم کلم برگ سفید
  • 1 عدد هویج
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای
  • 2 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده
  • 1/2 قاشق چایخوری پول بیبر یا فلفل پرک ترکی
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • نمک
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • روغن کافی برای سرخ کردن

طرز تهیه

در ابتدا برای مواد داخلی بورک ، تمام سبزیجات را ریز خرد می شود. سپس روغن زیتون یا روغن مایع را در تابه بریزید و داغ کنید بعد از اینکه پیاز را تفت دادید سایر مواد را اضافه کرده و تفت بدید و بپزید تا کلم برگ نرم شود. نمک و ادویه را نیز اضافه کرده و از روی اجاق گاز بردارید تا خنک شود.

سپس از مخلوط داخل تابه را روی قسمت پهن خمیر یوفکا مثلثی قرار دهید و لبه خمیر به سمت داخل تا بزنید و رول کنید. نوک خمیر را با آب خیس کنید و به یوفکا رول شده بچسبانید و فیکس کنید تا از باز شدن آن جلوگیری شود.

پس از پیچیدن و رول کردن تمام خمیرهای یوفکا آنها را در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان

دستور پخت‌های پیشنهادی: