یه بیسکویت خانگی ساده و فوری که برای عید میتونید حاضرش کنید.

تو این مطلب دستور پخت یه بیسکوییت ساده و شیک رو براتون آوردم با ماندگاری خوب که میتونین حتی توی فر دست ساز یا تابه سر گاز هم درستش کنید. زودی بریم سراغ این بیسکویت های خوشمزه های کره ای.


مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی ساده و فوری

  • کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
  • آرد ۲۲۵ گرم (۱/۵ لیوان +⅙ لیوان)
  • تخم مرغ ۱ عدد (نیم ساعت قبل از کار در دمای محیط قرار دهید)
  • پودر قند ۷۵ گرم (یک ق چای خوری کمتر از نصف لیوان)
  • وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
  • پوست رنده شده یک عدد لیموترش (دلخواه)
  • عصاره بادام یک قاشق چای خوری (دلخواه)
  • بکینگ پودر ½ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • برای تزیین
  • شکلات سیاه
  • پودر پسته یا پودر انواع مغز ها
  • ترایفل های رنگی
  • میوه‌های خشک
  • انواع مغزها
  • مربا و میوه مربا

دستور پخت بیسکویت خانگی ساده و فوری بدون فر و بدون قالب

طرز تهیه بیسکویت خانگی ساده و فوری
۱. کره و پودر قند را با دور متوسط همزن ۵ دقیقه بزنید تا یک ترکیب نرم و کرمی به دست آید.

۲. تخم مرغ، وانیل و عصاره بادام را اضافه و حدود یک دقیقه با همزن بزنید.

آموزش بیسکویت ساده خانگی

۳. آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب و الک کرده و به مواد اضافه کنید. آرام هم بزنید تا یکدست شود.

۴. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر شیرینی را داخل قیف شیرینی پزی با ماسوره دلخواه بریزید و به شکل های نواری،نعل اسبی ، دایره ای و یا هر روش دلخواه روی کاغذ روغنی بکشید.

خمیرها را با فاصله از هم پایپ کنید چون بعد از پخت پف کرده و ممکن است به هم بچسبند. می‌توانید قبل از پخت روی شیرینی ها را انواع مغز یا میوه‌های خشک قرار داده و اندکی به داخل خمیر آنها فرو کرده و سپس بقیه مراحل را انجام دهید.

بیسکویت خانگی آسان

۵. در این مرحله باید سینی فر را درون یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. این مرحله برای حفظ فرم شیرینی ها در هنگام پخت ضروری است.

۶. بعد از ۳۰ دقیقه قالب را از یخچال خارج کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید.

۷. بعد از پخت اجازه دهید بیسکوئیت ها روی تو توری فلزی خنک شوند.

۸. شکلات سیاه را به روش بن ماری ذوب کنید. بیسکویت های خنک را از یک طرف آنها درون شکلات ذوب شده فرو ببرید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و بلافاصله روی آنها را با موادی که برای تزیین گفته شد یا مواد دلخواه تزیین کنید. سپس اجازه دهید تا شکلات سفت شود. سپس سرو کنید.

طرز پخت بیسکویت خانگی بدون قالب

این بیسکویت‌ها تا دو هفته در ظرف در بسته در یخچال و تا 4 روز در ظرف در بسته در دمای محیط قابل نگهداری هستند.

همچنین بخوانید: طرز تهیه بیسکویت مغزدار شکلاتی خانگی

طرز تهیه بیسکویت شکری خانگی ساده و خوشمزه

بیسکوییت خونگی شکری یکی دیگه از بیسکوییت های پر طرفدار.در پخت بیسکوئیت مهم ترین چیز قطر خمیرتون هست که نباید ضخیم بشه و اینکه حتما از کره استفاده بشه در غیر این صورت بیسکوئیت خشک میشه.

مواد لازم

  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۲۲۵ گرم
  • پودر قند ۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۸ ق چ
  • بیکینگ پودر ۱ /۲ ق چ
  • نمک ۱ پنس
  • شکر دانه درشت برای تزیٔین

طرز تهیه

کره را یک ربع قبل بیرون یخچال گذاشته تا نرم شود و با پودر قند الک شده ۵ دقیقه بزنید تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بزنید.

آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و به مواد اضافه کنید حالا با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود خمیر را داخل نایلن گذاشته و ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید بعد خمیر را روی میز پهن کنید به قطر نیم سانت و کاتر بزنید.

بعد در سینی کاغذ انداخته شده بچینید و رویش را شکر بپاشید و در فر که از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ و برای فر برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا آماده شود.

5/5 - (1 امتیاز)