نان پیشی ترکیه که همون نان اردکی خودمون هست و طرز تهیش خیلی راحته. بریم برای پخت پیشی پنبه ای پنیری بدون خمیر مایه (پیراشکی پنیری).
مواد لازم برای تهیه نان پیشی ترکیه ای
- ۱/۵ لیوان آب ولرم
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه
- ۱ قاشق مرباخوری نمک
- حدود ۴ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)
برای مواد داخلش
- نیم کیلو اسفناج
- ۱ عدد پیاز
- پنیر
- نمک
- پول بیبر
دستور پخت نان پیشی ترکیه ای بدون خمیر مایه به روش اصلی
برای خمیر داخل ظرفی مواد رو ریخته و ورز می دیم یه خمیر خیلی نرمی نمیشه.
برای مواد داخلش اسفناج ها رو خوب شسته و خرد میکنیم داخل تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز های نگینی خرد شده رو اضافه کرده تا وقتی که کمی طلایی بشن تفت میدیم سپس اسفناج ها رو اضافه می کنیم.
وقتی اسفناج ها آبشو پس داد و دوباره جذب کرد نمک و پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه.
به اسفناج های خنک شده پنیر اضافه می کنیم خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و آرد پاشی می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم.
مواد داخلی خنک شده رو قسمت وسط خمیر قرار میدیم و خمیر رو می بندیم بعد با کمک چاقو کناره هاشو برش زده و خمیر رو داخل روغن سرخ میکنیم.
نوش جان