نان پیشی ترکیه که همون نان اردکی خودمون هست و طرز تهیش خیلی راحته. بریم برای پخت پیشی پنبه ای پنیری بدون خمیر مایه (پیراشکی پنیری).


مواد لازم برای تهیه نان پیشی ترکیه ای

  • ۱/۵ لیوان آب ولرم
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک
  • حدود ۴ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)

برای مواد داخلش

  • نیم کیلو اسفناج
  • ۱ عدد پیاز
  • پنیر
  • نمک
  • پول بیبر

دستور پخت نان پیشی ترکیه ای بدون خمیر مایه به روش اصلی

طرز تهیه نان پیشی ترکیه ای
برای خمیر داخل ظرفی مواد رو ریخته و ورز می دیم یه خمیر خیلی نرمی نمیشه.

برای مواد داخلش اسفناج ها رو خوب شسته و خرد می‌کنیم داخل تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز های نگینی خرد شده رو اضافه کرده تا وقتی که کمی طلایی بشن تفت میدیم سپس اسفناج ها رو اضافه می کنیم.

وقتی اسفناج ها آبشو پس داد و دوباره جذب کرد نمک و پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه.

به اسفناج های خنک شده پنیر اضافه می کنیم خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و آرد پاشی می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم.

مواد داخلی خنک شده رو قسمت وسط خمیر قرار میدیم و خمیر رو می بندیم بعد با کمک چاقو کناره هاشو برش زده و خمیر رو داخل روغن سرخ می‌کنیم.

نوش جان

 

5/5 - (1 امتیاز)