بورک گوشت با خمیر یوفکا یکی از معروف‌ترین میان وعده‌های ترکیه‌ای و فوق العاده پرطرفداره. بورک ترکیه ای معمولا با خمیر یوفکا درست میشه.

هر زمانی که خواستید بورک درست کنید، کافیه مواد مورد علاقه‌تون رو داخل خمیر بپیچید و در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید.


مواد لازم برای تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا

  • خمیر یوفکا ۴ الی ۵ عدد
  • گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
  • کره ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک
  • فلفل سیاه

مواد لازم برای سس

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر یک لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان (یک استکان کمر باریک ترک)
  • نمک کمی

نکته: این مقدار مواد سس برای ۴ عدد یوفکا برای من کافی بود. درصورتی که کم اومد میتونید یک عدد تخم مرغ، کمی شیر و کمی روغن اضافه کنید.

مواد لازم برای روی بورک

  • زرده تخم مرغ
  • کنجد و سیاهدانه به دلخواه

دستور پخت بورک گوشت چرخ کرده ترکیه ای با خمیر یوفکا

طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای با خمیر یوفکا در فر

برای شروع ابتدا پیاز رو خلالی کرده در کمی روغن تفت میدیم. سپس گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده، نمک و فلفل رو هم اضافه کرده و تفت میدیم.

در ظرفی تخم مرغ، روغن، شیر و نمک رو مخلوط کرده، خمیر یوفکا رو به هشت قسمت تقسیم کرده و از مواد سس روی خمیر مالیده، یک لایه دیگه هم روی اون گذاشته و سس میزنیم‌.

از مواد گوشتی روی نون میذاریم.

بورک گوشت با خمیر یوفکا

انتهای نون رو جمع کنید و بورک رو به آرومی رول کنید.

طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای

قسمت انتهایی نون رو سس بمالید و سپس به بورک بچسبونید.

طرز تهیه بورک روی گاز

همه بورک ها رو به همین ترتیب بپیچید.

طرز تهیه بورک بدون فر

داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میچینیم و مجدد روی بورکها رو سس زده و کنجد و سیاهدانه میپاشیم. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم. (مدت زمان پخت بستگی به فر داره پس حتما چک کنید). در صورت نیاز گریل رو دو الی سه دقیقه روشن میکنیم.

برای تهیه بورک گوشت ترکیه ای بدون فر در ماهیتابه روی گاز تابه رو از قبل گرم کنین و روغن بریزین و بورک ها رو تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. برای تهیه بورک در ماهیتابه روی گاز، حتما حرارت رو روی ملایم تنظیم کنید. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)