کوکی رول دارچینی یه کوکی خوش عطر و زیبا، با حلقه هایی از شکر و دارچین ، با خود نمایی کنار چای و قهوه میتونه یه عصر دلنشین و مفرح براتون بسازه. کنار عزیزایی که براشون حاضرین جون بدین. تمام لحظه هاتون با عشق.
مواد لازم برای تهیه کوکی رول دارچینی
- آرد ۱۶۰ گرم
- کره ۹۰ گرم
- پودر شکر ۸۰ گرم
- تخم مرغ هم زده ۳۰ گرم
- بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
- عصاره وانیل یک دوم قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای ۳۰ گرم
- پودر دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی رول دارچینی
برای شروع ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کنید. سپس عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس تخم مرغ را کم کم اضافه و هم بزنید تا مواد با هم کاملا یکدست شوند. نمک، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و الک کنید و در چند مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست بدست آید.
خمیر را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. سپس خمیر را ما بین دو کاغد روغنی به کمک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
شکر قهوه ای و پودر دارچین را با هم مخلوط و روی سطح خمیر بپاشید. به آرامی خمیر را رول کنید و درون کاغذ روغنی پیچیده و به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از مدت زمان سپری شده خمیر رول شده را با فاصله های یک سانتی متر کات کنید و کوکی ها را دورن سینی فر قرار دهید و سپس درون فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. نوش جان