این کوکی گردویی شکلاتی یه شیرینی خیلی خوشمزه ست که بیرونش ترد کرانچی و داخلش نرم و خوشمزه ست. با کره و چیپس شکلاتی درست میشه و بدون شکر قهوه ای و با شکر سفید درست میشه. اگه خواستید کوکی گردویی ساده درست کنید می تونید شکلات چیپسی رو از دستور حدف کنید. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد و این آموزش آشپزی وبسایت فیدیا براتون مفید باشه.
مواد لازم برای تهیه کوکی گردویی شکلاتی با پیمانه
- کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم
- شکر ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی ۱ پیمانه
- گردو خرد شده ۱/۲پیمانه
- آرد ۱ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
با این دستور و این مقدار مواد اولیه حدود ۱۴ عدد کوکی گردویی شکلاتی خواهید داشت.
دستور پخت کوکی گردویی شکلاتی با پیمانه بدون شکر قهره ای
برای شروع ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس کره و شکر را هفت دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا سبک و روشن شود.
در ادامه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط مواد خشک را افزوده و بعد شکلات چیپسی و گردو را اضافه کنید.
مواد رو کمی ورز بدید تا مواد خوب مخلوط بشن.
مواد رو داخل یه کیسه نایلکس به شکل رول در آورده و لوله کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
بعد خمیر رو بیرون آورده و با یک چاقوی تیز با ضخامت حدود ۱.۵ تا ۲ سانتی متر برش زده و با فاصله در سینی فر کاغذ انداخته بچینید.
یا با اسکوپ زن بستنی، از مواد برداشته و با فاصله در سینی بگذارید.
مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
بعد از گذشت مدت ذکر شده در فر، کوکی ها را با خلال دندان تست کنید و اگر خلال دندان تمیز خارج شد، کوکی ها پخته اند. ماندن بیش از این زمان در فر باعث خشک شدن بافت کوکی خواهد شد.
کوکی با کیفیت، رویه ترد و مغز نرمی دارد. برای داشتن کوکی های بیشتر میتونین مواد رو دو برابر کنید. نوش جان