رب آلبالو هم رنگ خوبی به غذاها میده و هم طعم خیلی خوبی میده. موارد مصرف رب آلبالو زیاده. مثالا می‌تونید تو تو خورشت فسنجان، خورشت بادمجون، خورشت قیمه و …. استفاده کنید. در ادامه با روش تهیه ی رب آلبالوی در منزل مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه رب آلبالو خونگی

  • آلبالو تازه و ترش 3 کیلوگرم
  • نمک قاشق غذاخوری سرخالی

طرز تهیه رب آلبالو خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه رب آلبالو خانگی خوشمزه

مرحله اول، شستن آلبالو

برای شروع ابتدا آلبالوها رو خوب بشویید و ساقه آلبالو ها رو جدا کنید.


مرحله دوم، پخت اولیه آلبالوها

آلبالو ها رو با هسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید تا یک ربع با حرارت خیلی کم بپزه و نرم بشه.


مرحله دوم، رد کردن آلبالو از صافی

⁣در این مرحله آلبالوها رو داخل صافی بریزید. آلبالوها رو با دست چنگ بزنید تا گوشت آلبالو از هسته جدا بشه و از صافی رد بشه و در آخر فقط هسته داخل صافی بمونه. این کار یکم صبر و حوصله میخواد.


مرحله سوم، پخت نهایی آلبالو

وقتی که همه آلبالوها رو صاف کردید داخل قابلمه برگردونید و نمک رو اضافه کنید و قابلمه رو روی خیلی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیره و آبش کشیده بشه و غلیظ بشه و به غلظت رب برسه. وقتی که سفت شد و به غلظت رب رسید، آمادست. قابلمه رو از روی حرارت بردارید و حدود 12 ساعت زمان بدید تا به طور کامل خنک بشه. سپس رب آلبالو رو داخل طرف های شیشه ای خشک و تمیز بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.


نکات مهم و فوت و فن‌های پخت رب آلبالوی خونگی

  • رب آلبالو در چه غذاهایی استفاده میشود؟ کاربرد های رب آلبالو چیست؟ رب آلبالو یه رب ترش و بسیار خوشمزه و کاربردی هست که در اکثر غذاهایی که نیاز به ترشی دارن میشه ازش استفاده کرد،
  • دقت کنید حرارت حتما کم باشه و رب رو مدام هم بزنید. حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول می‌کشه تا رب آلبالو سفت بشه⁣.
  • رب آلبالو رب ترشی هست. اما میزان ترش بودنش به آلبالوهایی که استفاده می‌کنید بستگی داره.
  • برای نگهداری طولانی مدت، رب‌ آلبالو رو داخل فریزر نگهداری کنید.⁣