شیرینی پرالین ایتالیایی با مغز گاناش شکلاتی! بی نظیره، دیگه هیچی نمیگم از عطر و طعمش، فقط میگم امتحانش کنید!

مواد لازم برای تهیه شیرینی پرالین ایتالیایی

برای پرالین:
  • ۱۵۰ گرم بادام زمینی بوداده (نمکی)
  • ۱۰۰ گرم شکر
برای خمیر:
  • ۱۲۰ گرم کره خیلی نرم
  • ۹۰ گرم شکر
  • ۱ تخم مرغ
  • ۵۰ گرم پرالین (که درست کردین)
  • ۱۸۰ گرم آرد
  • ۳ گرم بیکینگ پودر
  • ۱ گرم جوش شیرین
  • ۵۰ گرم شکلات چیپسی
  • وانیل
برای مغز گاناش:
  • ۱۰۰ گرم شکلات
  • ۹۰ گرم خامه صبحانه
  • ۹ گرم عسل
  • ۳۲ گرم کره
برای تزئین:
  • ۴۵ گرم آب
  • ۱۵ گرم شکر
  • ۷۵ گرم بادام زمینی بوداده (نمکی)

دستور پخت شیرینی پرالین ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی پرالین ایتالیایی بسیار خوشمزه

یک روز قبل، برای پرالین، شکر را داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا آب شود و دانه شکری نماند.

سریع از روی حرارت بردارید و روی سیلپد یا مت سیلیکونی بریزید و سریع پخش کنید و کنار بگذارید تا کاملا سفت تا خنک شود بعد تکه تکه شکسته و داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا پودر شود بعد بادام زمینی ها را هم اضافه کرده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مخلوط کنید تا ترکیب روغن انداخته و آماده بشود.

آموزش شیرینی پرالین ایتالیایی

حتما چند بار دستگاه را خاموش کنید تا نسوزد. بعد داخل ظرفی ریخته و در آن را محکم ببندید.

یک روز قبل همچنین، برای گاناش همه مواد بجز کره را به صورت بن ماری حرارت دهید بعد از روی حرارت بردارید و با بلندر به خوبی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند سپس کره هم دمای اتاق هم اضافه کرده و هم بزنید بعد داخل قالب سیلیکونی نیم دایره ریخته و در فریزر قرار دهید.

برای خمیر کوکی، کره، وانیل و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شده و رنگ آن روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید بعد بقیه مواد را هم اضافه کرده و مخلوط کنید بعد داخل سلفون گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید بعد به هشت قسمت تقسیم کنید (هرکدام حدود ۶۰ گرم) و داخل هر کدام یک گاناش قرار دهید و ببندید و روی سینی فر که کاغذ نسوز گذاشته اید قرار دهید.

طرز پخت شیرینی پرالین ایتالیایی

برای اینکه پخش نشوند یک رینگ برای هرکدام بگذارید و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین. حتما فر باید داغ باشد. همینکه تغییر رنگ دادن پختن.

برای تزئین، شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ترکیب شده و به دمای ۱۱۰ درجه سانتیگراد برسد بعد بادام زمینی ها را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد روی مت سیلیکونی یا سیلپد ریخته و پخش کنید تا خنک شود و تکه تکه کرده و در تزئین استفاده کنید.

نوش جان