شیرینی رومیاس ایتالیایی یه شیرینی خوشمزه و سیک و راحته که برای پذیرایی در عید نوروز یه انتخاب خیلی مناسبه. امیدوارم که درست کنید و دوست خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه شیرینی رومیاس بادامی ایتالیایی

  • کره ۱۲۵ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۲۰ گرم
  • آرد قنادی ۱۶۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه
  • پودر قند ۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه
  • نمک یک پنس
  • بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • عصاره بادام یا وانیل نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای مغزی کارامل

  • کره ۲۰ گرم
  • شکر قهو ه ای ۲۰ گرم
  • عسل یا گلوکز مایع ۲۰ گرم
  • کنجد یا بادام یا پسته یا فندق خرد شده ۳۰ گرم

دستور پخت شیرینی رومیاس بادامی ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی رومیاس بادامی ایتالیایی شیک و مجلسی
ابتدا عسل یا گلوکز را با شکر قهوه ای روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا شکر کاملا حل شود. سپس شعله را خاموش کرده و به آن کره همدمای محیط را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

در نهایت کنجد یا هر مغز دلخواهی را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا از دما بیفتد. سپس روی کاغذ روغنی منتقل میکنیم و به صورت استوانه فرمیدهیم ودر یخچال برای چند ساعت قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شود.

آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و دوبار الک کرده و کنار می‌گذاریم. کره هم دمای محیط را با پودر قند میزنیم تا سبک و یکدست شود.سپس سفیده تخم مرغ هم دمای محیط و عصاره بادام را اضافه کرده دومرتبه میزنیم تا یکدست شود.

در نهایت آرد را که قبلا الک کرده ایم در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم تا خمیر چسبناک و یکدستی حاصل آید. خمیر را در قیفی که ماسوره شکوفه، سلطان یا ستاره‌ای قرار داده ایم میریزیم و در سینی فری که کف آن کاغذ نسوز قرار داده ایم پایپ می‌کنیم.

سینی را برای نیم ساعت در یخچال قرار می‌دهیم و بعد از مواد مغذی کارامل که به قطعات مساوی تقسیم کرده ایم داخل هر کدام از شیرینی ها قرار می‌دهیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه قرار می‌دهیم.

نکات مهم

  • دمای فر و مدت زمان قرارگیری شیرینی در فر با توجه به انواع فر برقی و گازی می‌تواند متفاوت باشد.
  • در فر های برقی دما ۱۵۵ درجه و بهتر استفر در حالت کانوکشن باشد و فن روشن.
  • برای این شیرینی حتما از کاغذ نسوز یا سیلپد استفاده کنید، زیرا کارامل مغذی وسط شیرینی به کاغذ روغنی میچسبد و بنابراین کاغذ روغنی گزینه مناسبی برای این شیرینی نیست.
  • این شیرینی در ظرف در بسته و در محیط خنک تا یک ماه قابل نگهداری است.
  • اصلا از سینی سیاه فر استفاده نکنید زیرا ته شیرینی می‌سوزد.

5/5 - (1 امتیاز)