شیرینی حلقه ای نارگیلی یه شیرینی ایتالیایی با طعم محشر که رسپی اون رو براتون آماده کردم.

با کاتر گرد 4 و نیم سانت، 36 شیرینی داشتم. بافت نرم داره.


مواد لازم برای تهیه شیرینی حلقه ای نارگیلی

  • 175 گرم آرد سفید (یک پیمانه +دو و نیم قاشق غذاخوری)
  • 60 گرم نارگیل آسیاب شده (یک پیمانه منهای 3 قاشق غذاخوری)
  • 85 گرم کره(یک سوم پیمانه + نصف قاشق چای‌خوری)
  • پودر قند 80 گرم (نصف پیمانه)
  • 8 گرم بیکینگ پودر (2 قاشق چای‌خوری)
  • نمک یک پینچ
  • وانیل کمی
  • تخم مرغ متوسط 1 عدد (50 گرم بدون پوست)
  • شکلات تلخ آب شده مقداری برای تزئین

دستور پخت شیرینی حلقه ای نارگیلی ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی حلقه ای نارگیلی

برا یشروع ابتدا در ظرفی پودر قند و کره نرم شده در دمای محیط را با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.

تخم مرغ و وانیل و نمک را اضافه و با لیسک یا همزن دستی، مخلوط کنید.

پودر نارگیل آسياب شده و بکینگ پودر را بریزید و یکدست کنید. در چند مرحله آرد را اضافه و مخلوط کنید.

خمیر چسبناک است اصلا آرد اضافه نکنید.آن را در نایلون پهن و نیم ساعت در فریزر (تا زمانی که خمیر سفت شود) استراحت دهید.

سپس بین دو نایلون آرد پاشی شده به ضخامت 4 میل پهن و کاتر گرد بزنید. وسط شیرینی ها رو با کاتر کوچکتر یا ته ماسوره خالی کنید.

اگر محیط گرم بود و کار با خمیر سخت شد، دوباره خمیر باقیمانده را در نایلون پهن و در فریزر چند دقیقه استراحت بدید تا سفت بشه.

در سینی فر فویل یا کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها رو با کمی فاصله بچینید.

در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.

بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

نکات مهم پخت شیرینی حلقه ای

  • بعد از افزودن آرد، مواد چسبناک و نرم است، آرد اضافه بخورد خمیر ندهید.
  • میتوانید کمی پودر هل هم به خمیر اضافه کنید.
  • سوراخ های روی شیرینی، با ته سیخ چوبی ایجاد شده.

5/5 - (1 امتیاز)