کیک پیانو ترکیه ای یه کیک خیس و خاص و متفاوته که اگه کمی زمان بذارید و درستش کنید، اینقدر خوشمزه‌ست که طرفدارش میشید.


مواد لازم برای تهیه کیک پیانو ترکیه ای

  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • نصف لیوان شیر
  • نصف لیوان روغن‌مایع
  • 1 لیوان آرد
  • 2 قاشق‌غذاخوری پودرکاکائو
  • 1 پاکت بکینگ‌پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • اگر داشتید 1 کاسه آلبالوی بدون هسته (یخ زده) (به دلخواه)

برای کرم

  • 4 لیوان شیر (به اندازه لیوان دقت کنید 200 میلی است با پیمانه قنادی 3 پیمانه و یک چهارم پیمانه)
  • 4 قاشق‌غذاخوری سر پر آرد
  • 1 استکان شکر (نصف پیمانه)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • نصف پاکت خامه صبحانه (100 میلی‌لیتر)
  • 1 قاشق‌غذاخوری کره
  • 1 پاکت شکلات تلخ (80 گرم)

برای خیس کردن کیک

  • 1 و نیم لیوان شیر (از 1 پیمانه کمی بیشتر ، میتونید کمتر بریزید)
  • 2 قاشق مرباخوری پودر کاکائو
  • پودر کاکائو را در شیر حل کنید

برای روی کیک

  • 2 قاشق‌غذاخوری پودر کاکائو

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی (پیمانه قنادی 250 میلی است)


دستور پخت کیک پیانو ترکیه ای خیس شکلاتی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کیک پیانو ترکیه ای
تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید (5 تا 10 دقیقه).

سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، وانیل و بکینگ پودر را الک کرده اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مایه کیک را داخل قالب چرب شده ریخته در فر 175 حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید. (زمان پخت به حرارت فر شما بستگی دارد با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید)

در این مدت که کیک می‌پزد کرم را حاضر کنید. آرد، شیر و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق بذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و قوام بگیرد.

وقتی قوام گرفت از روی اجاق بردارید کره، وانیل و شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شوند. کنار بذارید و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد و ولرم شود. سپس نصف پاکت خامه را اضافه کرده و حدود 3 تا 5 دقیقه با همزن‌برقی هم بزنید.

وقتی کیک پخت از فر بیرون آورید با چنگال کیک را سوراخ کنید. چند دقیقه صبر کنید تا کیک از داغی بیفتد و مخلوط شیر و پودر کاکائو را روی کیک بریزید.

وقتی کمی ولرم شد کرم را روی کیک بمالید. پودرکاکائو بپاشید و حداقل 3 تا 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

اگر یک شب در یخچال بماند خوشمزه تر می‌شود. نوش جان

کیک پیانو ترکیه ای را بدون کرم هم میتوانید درست کنید.

5/5 - (1 امتیاز)