پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و محبوبه که طرفدارهای زیادی داره. پاناکوتا با طعمهای مختلفی درست میشه که دو طعم شکلاتی و وانیلی فوقالعادهع خومزهست و محبوبیت زیادی داره.
برای آماده سازی پاناکوتا به مواد اولیه زیادی احتیاج نیست و حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت برای آماده کردن مواد زمان لازمه، اما باید حدود چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بمونه تا ببنده و برای آماده کردن پاناکوتای دو رنگ لیوانی این زمان دو برابر میشه.
در ادامه با آموزش روش تهیه پاناکوتای وانیلی شکلاتی دورنگ لیوانی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا شکلاتی وانیلی دورنگ لیوانی
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای وانیلی
- شیر یک پیمانه
- خامه صبحانه یک پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
- آب یک سوم فنجان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای شکلاتی
- شیر یک پیمانه
- خامه صبحانه یک پیمانه
- شکر سه قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
- آب یک سوم فنجان
- شکلات تختهای خرد شده نصف لیوان
- پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری (به دلخواه)
- وانیل نوک قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه حدود 5 تا 6 لیوان پاناکوتا لیوانی دورنگ شکلاتی وانیلی خواهید داشت.
روش تهیه پاناکوتا شکلاتی وانیلی دو رنگ لیوانی مرحله به مرحله
مرحله اول، حل کردن ژلاتین در آب
برای شروع ابتدا یک سوم فنجان آب رو داخل یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو کم کم داخل آب بریزید و هم بزنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بذارید کنار تا ژلاتین در آب باز بشه.
مرحله دوم، گرم کردن شیر
شیر رو داخل یک قابلمه یا شیرجوش بزرگ بریزید. خامه صبحانه رو به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در شیر باز بشه. قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و شکر رو اضافه کنید.
مواد رو هم بزنید تا شکر به طور کامل در شیر حل بشه. توجه داشته باشید که شیر نباید به جوش بیاد و همین که شکر داخل شیر حل بشه و شیر کمی داغ بشه کافیه.
سپس قابلمه رو از روی حرارت بردارید و وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژلاتین به طور کامل در مواد باز و حل بشه.
بهتره که مواد رو از یک صافی رد کنید تا اگه قسمتهایی از ژلاتین باز نشده، از مواد جدا بشه.
مرحله سوم، ریختن مواد داخل لیوان
برای تهیه پاناکوتای لیوانی، لیوانهایی که انتخاب کردید رو مثل تصویر زیر داخل یک ظرف به صورت کج بذارید و جاش رو محکم کنید. سپس نصف لیوان رو با مواد پاناکوتای وانیلی پر کنید.
کمی که خنک شد، لیوانها رو داخل یخچال بذارید و حدود 4 تا 5 ساعت زمان بدید تا بگیره و سفت بشه.
به جای لیوان از هر قالبی که دوست دارید میتونید استفاده کنید.
مرحله چهارم، آماذده کردن پاناکوتای شکلاتی
برای آماده کردن پاناکوتای شکلاتی یک سوم فنجان آب رو داخل یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو کم کم داخل آب بریزید و هم بزنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بذارید کنار تا ژلاتین در آب باز بشه.
شیر رو داخل یک قابلمه یا شیرجوش بزرگ بریزید. خامه صبحانه رو به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در شیر باز بشه. قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و شکر رو اضافه کنید.
مواد رو هم بزنید تا شکر به طور کامل در شیر حل بشه. توجه داشته باشید که شیر نباید به جوش بیاد و همین که شکر داخل شیر حل بشه و شیر کمی داغ بشه کافیه.
سپس قابلمه رو از روی حرارت بردارید و وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژلاتین به طور کامل در مواد باز و حل بشه.
سپس شکلات تختهای خرد شده و به دلخواه پودر کاکائو رو اضافه کنید و چند دقیقه به آرومی به هم بزنید تا شکلات کامل در شیر حل بشه.
سپس مواد رو از یک صافی رد کنید تا اگه قسمتهایی از ژلاتین یا شکلات باز نشده، از مواد جدا بشه.
مرحله پنجم، اضافه کردن پاناکوتا شکلاتی و تهیه پاناکوتای دورنگ
حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید تا مواد پاناکوتای شکلاتی کامل خنک بشه.
سپس پاناکوتا وانیلی رو که سفت شده از یخچال خارج کنید و مایه پاناکوتا شکلاتی رو روش بریزید.
دوباره به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بذارید تا پاناکوتای شکلاتی سفت بشه و بگیره و پاناکوتای دورنگ لیوانی شیک و مجلسی ما آماده بشه. نوش جان
فیلم طرز تهیه پاناکوتا لیوانی دورنگ شکلاتی وانیلی
طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی وانیلی دو رنگ قالبی
مواد لازم
- شیر: ۲ لیوان
- شکر: ۶ تا ۷ قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
- آب سرد: ۱/۴ لیوان
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
دستور تهیه پاناکوتا دو رنگ قالبی
برای شروع ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا شکر حل شود.
پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید و اجازه دهید اسفنجی شود.
سپس روی بخار کتری آبجوش بگذارید و پیوسته هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مواد یکدست و زلال شوند.
خامه را هم روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا رقیق شود.
چند قاشق از شیر داغ را بریزید داخل خامه و هم بزنید تا باز هم رقیق شود. سپس خامه رقیق شده را کامل به شیر اضافه کنید. در آخر هم ژلاتین را به شیر اضافه کنید.
حالا مواد شیری که درست کردید را به دو قسمت تقسیم کنید. برای پاناکوتای شکلاتی به ازای هم لیوان شیر، ۱ قاشق مربا خوری پودر کاکائو و یک تکه شکلات تختهای اضافه کنید و برای پاناکوتای نسکافهای به ازای هر ۲ لیوان شیر، ۱ بسته پودر نسکافه اضافه کنید.
سپس داخل قالب مورد نظرتون یک لایه پاناکوتا نسکافهای و یک لایه پاناکوتای کاکائویی بریزید.
دقت کنید هر لایه را حدود ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا نیم بسته شود و لایه بعدی را بریزید.