سوپ لبنیه چورباسی ترکیه ای رو به شدید پیشنهاد میکنم. مزه این سوپ، با مزه ی سوپ های دیگر خیلی فرق داره. پیشنهاد می کنم حتما بپزید و ازش لذت ببرید. بریم برای مواد لازم و طرز پخت سوپ لِبِنیه.
مواد لازم برای تهیه سوپ لبنیه چورباسی
مواد مورد نیاز برای کوفته
- گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
- یک عدد پیاز
- یک قاشق چای خوری نمک
- خیلی کم فلفل سیاه
مواد لازم سوپ
- یک لیوان نخود پخته
- یک استکان چایخوری برنج (یک استکان چایخوری برابر با ۱۲۵ میلی لیتر)
- ۱/۵ لیتر آب
برای قوام آوردن
- ۱/۵ لیوان ماست
- یک عدد زرده ی تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری آرد
- آبِ نصف لیمو
برای سرخ کردن کوفته
- ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
- نصف قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذاخوری پُر نعنا
طرز تهیه سوپ لبنیه چورباسی ترکیه ای
برای شروع ابتدا برنج رو بشورید با یک و نیم لیتر آب بذارید بپزه. سپس بهش نخود پخته شده رو اضافه کنید.
در ادامه پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل سیاه رو به گوشت اضافه کنید ورز بدید گوله های کوچک از گوشت درست کنید. داخل سینی که کمی آردپاشی کرده اید کوفته ها رو بچینید.
ماست، آرد، زرده تخم مرغ رو داخل کاسه ای بریزید مخلوط کنید. از سوپ درحال جوش یک ملاقه بردارید به این مواد اضافه کنید و هم بزنید و مواد داخل کاسه رو آرام آدام داخل سوپ بریزید و مدام هم بزنید.
داخل تابه ای روغن بریزید. روی شعله بذارید تا داغ بشه. کوفته ها رو داخلش تفت بدید.
یه تکه کره داخلش بندازید یک قاشق غذاخوری نعنا بهش اضافه کنید و روی سوپ پخته شده بریزید. نمک سوپ رو بریزید.
اگه سفت شد میتونید آب داغ بهش اضافه کنید. در آخر زمانی که سرو می کنید نعنا را با کره داغ کنید و روی سوپ بریزید.
نوش جان