کوفته کباب مرغ هندی یک کباب چوبی آسون که میتونه توی تابه یا منقل درست شه. این کباب معمولا در کنار سس رایته یا همون ماست و خیار خودمون به همراه نان یا برنج سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه تهیه کوفته کباب مرغ هندی
- سینه مرغ چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
- سیر ۱ حبه له شده
- آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
- نعناع تازه خرد شده ۱ ساقه (گشنیز هم انتخاب خوبیه)
- پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری یا زنجبیل تازه له شده یک تکه کوچک
- پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
- روغن (ترجیحا زیتون) به مقدار لازم
دستور پخت کوفته کباب مرغ هندی خوشمزه با سیخ چوبی
برای شروع ابتدا سینه مرغ، پیاز، سیر، آب لیموترش، نعناع، زنجبیل، پودر زیره، پودر کاری و مقداری نمک و فلفل قرمز را با هم ورز دهید تا چسبنده شود. اجازه دهید مواد نیم ساعت استراحت کند.
در این مدت سیخ های چوبی را در آب بخیسانید تا روی حرارت نسوزند.
در ادامه از مایه کوفته به اندازه یک گلوله کوچک بردارید و به صورت بیضی فرم دهید و سیخ چوبی را از میان آن رد کنید و خوب فشار دهید تا به سیخ بچسبد.
سپس روی کوفته کبابها با قلمو روغن بمالید.
تابه گریل یا چدنی را روی حرارت ملایم گرم کنید و کبابها را داخل تابه از هر طرف گریل کنید. (میتوانید کبابها را به روش معمول کباب روی منقل کباب کنید.)
روش تهیه سس ماست رایته: برای تهیه این سس ۲ عدد خیار رنده شده، یک قاشق چایخوری زیره و مقداری نعناع یا گشنیز تازه خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز و دو پیمانه ماست غلیظ در ظرفی مخلوط کنید.
کوفته کباب مرغ هندی رو به همراه سس ماست و و به همراه نان یا برنج سرو کنید. نوش جان.