کله جوش یا کال جوش؟ این غذای قدیمی و‌ سنتی رو‌من از مادر شوهرم یاد گرفتم. اسمش کال‌جوش هست و طرز تهیه‌های مختلفی ازش دیدم که برای هر شهر متفاوت هستش. این کال جوش یا کله‌جوش بنظرم فوق‌العاده خوشمزس و چندین بار که درست کردم بیش‌ازحد مورد قبول قرار گرفته. اگه کله‌جوش برای شهر شما متفاوت هست یکبار هم کله‌جوش این مدلی درست کنید و فرق و‌ طعمشو با کله جوش خودتون مقایسه کنید. در ضمن یک غذای دیگه‌ای هم به همون اسم تو‌لیست غذاییتون اضافه میشه به هرحال اینم کله جوش ماست سریع آماده میشه فقط کافیه گوشت پخته و آماده داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه کله جوش با گوشت گوسفندی تکه ای

  • پیاز 2 عدد
  • گوشت پخته شده 200 گرم
  • لپه یک پیمانه
  • کشک 1 پیمانه
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • سير 4 حبه
  • نعناع خشك 1 تا 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت کله جوش با گوشت گوسفندی تکه ای و کشک

طرز تهیه کله جوش با گوشت گوسفندی تکه ای
برای شروع ابتدا پیاز داغ کرده که بهتره از روغن‌حیوانی استفاده کنید که طعمشو‌ چندین برابر بهتر میکنه. اگه دوست ندارین میتونید از همون روغنی که باب میلتون هست استفاده کنید.

بعد گوشت پخته شده رو اضافه کرده کمی تفت میدیم تا گوشتها یه مقدار سرخ بشن بعد لپه خیس خورده رو‌ با مقدار کمی آب میریزیم وقتی لپه کاملا پخته و آبش کشیده شد یه مقدار نعناع پودر شده و کشک رو‌اضافه میکنیم.

کشک‌ که جوشید به اندازه دلخواه سیر له شده ریخته و شعله رو کم‌ میکنیم و‌ بعد تخم‌مرغ ها رو اضافه کرده درب قابلمه رو‌میزاریم تا تخم‌مرغ ها به آرامی پخته بشن. هم نزنید که اگه تخم مرغها داخل غذا مخلوط بشن شکلش خوب نمیشه.

تخم مرغ باید بصورت درسته داخل غذا پخته بشه در آخر با مقداری نعناع داغ غذا رو‌ سرو میکنیم. در ضمن مقدار مواد هم‌ کاملا اختیاریه. میتونید بیشتر یا کمتر استفاده کنید. اگه گوشت و‌ لپه بیشتر باشه میتونید با نون میل کنید یا اگه دوست دارین مثل آبگوشت تلیت کنید کشک رو بیشتر بریرید. من برای هر نفر معمولا یک تخم‌مرغ میریزم که ایده‌آلش همینه به هر حال درست کنید و‌ از خوردنش لذت ببرید. نوش جان