کباب تابه ای بوقلمون یه غذای سالم و خوشمزه هست که طرز پخت خیلی راحتی هم داره. گوشت بوقلمون کالری کم و چربی کمی داره و به دلیل پروتئین بالایی که داره برای افرادی که رژیم لاغری دارن خیلی مناسبه باعث میشه برای مدت طولانی احساس سیری کنن.
کباب تابه ای با گوشت بوقلمون رو میتونید با سیخ چوبی در تابه یا داخل فر بدون روغن تهیه کنید. در ادامه با دستور پخت کباب با گوشت بوقلمون چرخ کرده با سیخ چوبی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کباب چوبی با گوشت بوقلمون
- سینه بوقلمون 500 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیر 2 حبه
- گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری به دلخواه
- آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
- کره 50 گرم
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
طرز پخت کباب بوقلمون سیخی تابه ای خانگی و خوشمزه
مرحله اول، چرخ کردن گوشت بوقلمون
برای شروع ابتدا سینه بوقلمون رو خرد کنید و سپس داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزید و سینه بوقلمون رو چرخ یا میکس کنید.
مرحله دوم، آماده کردن مایه کباب تابه ای بوقلمون
برای آماده کردن مایه کباب، پوست پیاز رو بگیرید و ریز رنده کنید. سپس آب پیاز رو بگیرید. سیر رو ساطوری یا له کنید.
گوشت چرخ شده بوقلمون، پیاز رنده شده و سیر رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. در ادامه زعفران دم شده، آب لیموترش، ادویهها و به دلخواه گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید تا کامل با هم مخلوط و یکدست بشن.
سپس روی ظرف رو بپوشونید و مواد رو حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد استراحت کنه و گوشت بوقلمون طعم مواد و ادویهها رو به خودش بگیره.
مرحله سوم، کشیدن مواد به سیخ چوبی
سیخ های چوبی رو به مدت نیم ساعت داخل آب سرد خیس کنید. سپس از مواد کباب بردارید و به سیخ های چوبی بزنید و به گوشت شکل بدید.
کف تابه مقداری کره و روغن بریزید و روی حرارت متوسط بذارید تا داغ بشه.
سپس سیخهای چوبی رو به آرومی داخل تابه با حرارت متوسط بذارید تا آروم بپزه و مغزپخت بشه. مقداری کره و زعفرون آب شده داخل یک کاسه کوچیک بریزید و در زمان پخت چند مرتبه با برس روی کباب بکشید.
وقتی یک طرف کباب پخته، سیخها رو برگردونید تا طرف دیگه کباب بپزه و طلایی بشه. دوباره روی این طرف کباب هم چند مرتبه کره آب شده و زعفران با برس بکشید.
در آخر وقتی هر دو طرف کباب پخت، به همراه برنج یا نون سرو و نوش جان کنید.
طرز تهیه کباب بوقلمون با سیخ چوبی در فر
برای تهیه کباب گوشت بوقلمون چرخ شده در فر، کف ظقف مورد نظرتون رو چرب کنید. سیخهای کباب رو داخل ظرف بچینید. روی کباب مقداری کره آب شده و زعفران دم کرده بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید.
بعد از گذشت یک ربع تا بیست دقیقه، ظرف رو از فر خارج کنید. سیخها رو برگردونید و کمی کره آب شده و رعفران دم کرده روی کباب با برس بمالید و دوباره داخل فر بذارید تا پخت کامل بشه.
نکات مهم و فوت و فن های کباب گوشت بوقلمون چرخ کرده با سیخ چوبی
- میتونید برای پخت در تابه، به جای سیخ چوبی، مایه کباب بوقلمون چرخ شده رو داخل تابه پهن کنید و با کمی کره و روغن بپزید.
- به دلخواه میتونید گشنیز و سیر رو حذف کنید.
- به دلخواه میتونید به همراه گوشت بوقلمون یک عدد فلفل دلمه چرخ کنید.
- برای تهیه کباب بوقلمون فوری، میتوانید همه مواد رو از ابتدا داخل غذاساز ریخته و میکس کنید.
- کباب بوقلمون چرخ شده رو زیاد برشته نکنید چون که گوشت بوقلمون خشک میشه.
- در کنار این کباب میتونید گوجه و فلفل نیز کباب کنید.