کباب کوبیده از غذاهایی که میشه گفت تقریبا همه دوستش دارند. اگه تا حالا چندین مرتبه کباب کوبیده درست کردید اما از روی سیخ ریخته یا اگه قصد دارید تو سفر یا پیک نیک کباب کوبیده درست کنید و زمان کافی برای به سیخ کشیدن گوشت رو ندارید، میتونید کباب توری یا کباب کوبیده بدون سیخ با توری درست کنید.
خوبی کباب کوبیده با توری اینه که طعم و مزه اون فرق زیادی با کباب کوبیده نداره و دیگه نگران ریختن کباب کوبیده از سیخ نیستید.
در ادامه با طرز تهیه کباب توری با گوشت چرخ کرده به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده روی توری بدون سیخ
- گوشت گوسفندی 1 کیلوگرم
- پیاز متوسط 3 عدد
- نمک 2 قاشق چاسخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- سماق 2 قاشق چاسخوری (به دلخواه)
- زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
طرز تهیه کباب توری با گوشت چرخ کرده
مرحله اول، چرخ کردن گوشت
گوشت کباب کوبیده باید چی باشه؟ برای گوشت کباب کبیده میتونید از ترکیب 800 گرم گوشت گوساله بدون چربی به همراه 200 گرم قلوه گاه گوسفند استفاده کنید. هچنین میتونید از یک کیلوگرم گوشت سردست و گردن گوسفند استفاده کنید که میزان چربی مناسبی داره.
برای درست کردن کباب کوبیده روی توری، گوشت رو دو تا سه مرتبه چرخ کنید.
مرحله دوم، رنده کردن پیاز
پیازها رو پوست بگیرید و ریز رنده کنید. آب پیاز رو باید به طور کامل بگیرید. برای این کار میتونید پیاز رنده شده رو مشت بگیرید و با فشار دست آب پیاز رو جدا کنید. همچنین میتونید پیاز رنده شده رو داخل توری (تنظیف) بریزید و با فشار آب پیاز رو به طور کامل جدا کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای و فوت و فن کباب تابه ای مرغ
مرحله سوم، مخلوط کردن و ورز دادن گوشت
یک کاسه بزرگ بردارید و گوشت، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، سماق و زعفران آب شده رو داخل کاسه بریزید و مواد رو با هم مخلوط کنید.
دقت کنید که مواد رو باید خوب ورز بدید تا منسجم و یکدست بشن. برای منسجم شدن گوشت حدود ده تا پانزده دقیقه گوشت رو ورز بدید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی
مرحله چهارم، استرحت دادن به گوشت
پس از ده تا پانزده دقیقه ورز دادن گوشت، روی کاسه رو با سلفون بپوشونید. سپس کاسه رو داخل یخچال بذارید و حداقل دو ساعت زمان بدید تا مایه کباب کوبیده استراحت کنه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز و ماست و خامه در ماهیتابه
مرحله پنجم، پهن کردن گوشت داخل توری
دو طرف توری کباب رو خوب چرب کنید. دقت کنید که اگه توری رو چرب نکنید، گوشت به توری میچسبه و در آخر کار ممکنه که کباب توری خراب بشه و یک تکه از توری جدا نشه.
مایه کباب کوبیده رو از یخچال خارج کنید و روی توری بذارید. گوشت رو به آرومی به طور یکدست و با ضخامت کمتر از یک سانتیمتر روی توری پهن کنید. سپس طرف دیگر توری رو بذارید و توری رو ببندید.
یه روش دیگه برای درست کردن کباب کوبیده روی توری اینه که گوشت رو به اندازه و شکل دلخواه فرم بدید و سپس روی توری چرب شده بچینید.
مرحله ششم، پختن کباب کوبیده روی منقل
بعد از اینکه زغالها رو روشن کردید و منقل آماده شد، توری رو روی منقل بذارید. وقتی که توری رو روی منقل گذاشتید باد نزنید و حدود یک دقیقه بعد توری رو برگردونید. وقتی که هر دو طرف کباب تغییر رنگ داد، هر چند دقیقه توری رو برگردونید تا دو طرف کباب به طور یکنواخت و همزمان کباب بشه.
طرز تهیه کباب کوبیده با توری روی گاز
یه روش دیگه برای پخت کباب کوبیده با توری روی گاز هست، اما خب در نظر داشته باشید که کباب توری روی زغال طعم بهتری پیدا میکنه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه مرغ رستورانی خوشمزه و مجلسی
مرحله هفتم، سرو و تزئین
وقتی که کباب آماده شد، به دلخواه میتونید مقداری کره روی کباب بمالید. سپس کباب رو از توری خارج کنید و به صورت یک تکه داخل داخل دیس قرار بدید و به همراه گوجه کباب شده و برنج یا نان سور کنید. نوش جان.