حاج بادام یزدی یه شیرینی سنتی و نوستالژی و خوشمزه ست که آموزش پختش تو خونه رو براتون آماده کردم. سعی کردم بهترین دستور و با بهترین نتیجه براتون آماده کنم.

مواد لازم برای تهیه حاج بادام یزدی به روش قنادی

  • زرده تخم‌مرغ ریز ۳ عدد یا ۲/۵ عدد معمولی
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • پودر هل ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • جوز هندی ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • پودر بادام ۷۵ گرم
  • آرد سفید ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • آرد نخوچی ۳۵ گرم
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی حاج بادام یزدی به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی حاج بادام یزدی

برای شروع ابتدا زرده تخم مرغ و پودر قند و پودر هل و جوز هندی و با همزن برقی اینقدر میزنیم تا کرمی و کش دار بشه، دور گیری ظرف هم فراموش نشه.

بعد بهش مواد خشک و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یه خمیر نرم و لطیف درست بشه.

️مواد و اصلا ورز ندید همینقدر که جمع بشه کافیه.

کف سینی و کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ و چرب کنید از مواد گلوله ای ۱۰ گرمی درست کنید وبا فاصله مواد و در سینی بچینید.

️حتما فاصله بدید این مواد در سینی پهن میشه. دمای فر ۱۹۰ درجه سانتی گراد حدود 12 تا 15 دقیقه.

بیشتر نمونه داخل فر که بعدا مثل سنگ میشه.

صبر کنید کاملا خنک بشه بعد جا به جا کنید کنی زیر شیرینی طلایی بشه کافیه.

️در روش بازاری از آرد برای تهیه این شیرینی استفاده میشه شما میتونید فقط از پودر بادوم استفاده کنید و به اندازه کل میزان آرد پودر بادوم بریزید.

️هر چه پودر بادوم این شیرینی بیشتر باشه رویه شیرینی ترک بیشتری میخوره.

️بافت این شیرینی ترد و بیسکوییی و کاملا پوک هست.

این شیرینی اسون و خوشمزه و درست کنید و لذت ببرین.