خورش فسنجون با بادمجان! خورشت فسنجون که بجای مرغ و گوشت با بادمجون درست میشه! نگم براتون که هیچی کم از فسنجون با گوشت مرغ نداره واقعا خوشمزه و لذیذه حتما امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه فسنجون با بادمجان

  • بادمجان قلمی و بدون تخم 4 عدد
  • پیاز یک عدد
  • گردوی چرخ کرده 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • رب انار نصف قاشق غذاخوری
  • رب نارنج نصف قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
  • زردچوبه نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه فسنجون با بادمجان

طرز تهیه فسنجون با بادمجان

برای شروع ابتدا یه پیاز رو رنده کردم و گذاشتم آب پیاز کاملا جمع بشه و رنگش عوض بشه گردوی چرخ کرده رو بهش اضافه‌ خوب با هم تفت دادم. (بدون روغن حتی یک قطره)

بعد رب انار، رب نارنج، رب گوجه و نصف قاشق چای خوری زردچوبه رو با هم مخلوط و به گردو پیاز اضافه کردم تفت دادم و آب سرد بهش اضافه کردم وقتی جوش اومد حرارت رو کم کم کردم تا ریز جوش جا بیافته.

بادمجان های قلمی و بدون تخم را پوست کندم و خرد کردم داخل آب نمک تلخابش رو گرفتم آبکش و بعد کاملا خشک شدن سرخ کردم.

اگر از استاک مرغ، گوشت یا آب قلم استفاده بشه خیلی خوشمزه تر میشه.

اواسط پخت ۱و نیم قاشق غذاخوری سبوس برنج (یا اگر نداشتین آرد برنج) به خورش اضافه کردم و می‌بینید که خورشت من بدون اضافه کردن یخ چه روغنی انداخته.

۵ دقیقه آخر ۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ و کمی گلپر به خورش اضافه و بادمجان ها رو داخل خورش میریزیم و بعد ۵ دقیقه در ظرف کشیده و با گردو و بادمجان تزئین با پلو زعفرانی نوش جان.