دونات پیتزایی یه دونات عالی و در عین حال که رویه کریسپی داره بافت داخل نونش پر از تخلخل و سبکه و خلاصه که عشقه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه دونات پیتزایی

مواد لازم برای خمیر

  • آرد به میزان لازم حدود ۳/۵ تا ۴ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • ماست ۱ قاشق غذا خوری
  • شیر ولرم و آب ولرم از هرکدوم نصف پیمانه
  • روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

مواد پیتزایی

  • کالباس نگینی خرد شده ۱ لیوان
  • فلفل دلمه رنگی خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
  • سوسیس خرد و تفت داده شده ۱ لیوان
  • آویشن ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه دونات پیتزایی

طرز تهیه دونات پیتزایی

برای شروع ابتدا خمیرمایه و شکر و شیرولرم رو باهم مخلوط کنید و درظرف رو بذارید تا حدود ۵ تا ۷ دقیقه بمونه تا خمیرمایه عمل کنه.

در ظرف دیگه ای تخم مرغ و ماست و نمک و فلفل و آویشن و روغن مایع رو باهمزن دستی خوب بزنید تا پایه یکدستی داشته باشید.

حالا خمیرمایه عمل اومده رو به همراه چند قاشق از آرد اضافه کنید کمی هم بزنید تا یه خمیر شل (به غلظت ماست) ایجاد بشه.

سوسیس و کالباس و فلفل دلمه رو اضافه کنید و هم بزنید و بقیه آرد رو قاشق قاشق اضافه کنید و ورز بدید تا جایی که خمیرتون جمع بشه.

دقت کنید آرد زیادی باعث سفت و خشک شدن دونات ها میشه.

بهتره که سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیرجمع شده رو ۱۰۰ تا ۲۰۰ بار روی اون بکوبید تا ورز بخوره و آماده استراحت باشه.

نهایتاً خمیر رو داخل ظرف چرب شده بذارید روی اون رو با سلفون بپوشونید، ۳۰ دقیقه استراحت داشته باشه تا حجمش ۲ برابر بشه.

بعد از نیم ساعت خمیر رو روی سطح آردپاشی به کمک وردنه به ضخامت ۱ سانت باز کنید با قالب مخصوص دونات کاتر بزنید و روی کاغذ آردپاشی شده یا روغنی بچینید روی دونات ها رو با پارچه بپوشونید و ۳۰ دقیقه دیگه استراحت بدید، در نهایت اونهارو داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید، اگه حرارت زیاد باشه دونات ها مغزپخت نمیشن.

میتونید به جای کالباس از ترکیب ۲۰۰ گرم سینه مرغ سرخ شده به همراه ۱۰۰ گرم قارچ استفاده کنید.

مقدار آرد تقریبیه پس به یکباره اضافه ش نکنید.