فسنجان آلبالو رو امتحان کردید؟ فسنجون رو به روش های متفاوتی درست می کنند ولی اگه فسنجون آلبالو رو تا به حال امتحان نکردید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید که واقعا خوشمزه ست.
مواد لازم برای تهیه فسنجان آلبالو
- آلبالوی هسته گرفته ۱ کیلو
- گردو دو بار چرخ شده نیم کیلو
- رب گوجه ۱ قاشق چای خوری
- سینه وران مرغ ۱ کیلو
- دنبه یک تکه کوچک
- نمک و کمی زرد چوبه
- زعفران آبکرده
- پیاز ۳ عدد
طرز خورش فسنجان آلبالو
برای شروع ابتدا آلبالو رو از هسته جدا و بعد با میکسر یا چرخ گوشت چرخ میکنیم.
گوشت مرغ و دنبه رو چرخ میکنیم با ۲ عدد پیاز رنده شده نمک و فلفل و ادویه زردچوبه و زعفران خوب ورز داده و در یخچال میزاریم.
گردوی چرخ شده رو در قابلمه با حرارت کم ،کمی تفت میدیم و بعد آلبالوی چرخ شده و کمی نمک و زرچوبه و مقداری آب یخ میزاریم جوش بیاد و بعد حرارت رو کم میکنیم و میزاریم ریز جوش دو سه ساعت بپزه و چند بار یخ بهش اضافه میکنیم.
یه دونه پیاز رو رنده و با ۱ قاشق روغن کنجد تفت میدیم و قلقلی های مرغ رو که قبلا آماده کردیم رو بهش اضافه در تابه رو میبندیم تا قلقلی ها خودش رو بگیره بعد زعفران آبکرده و ۱ قاشق چای خوری رب اضافه و تفت میدیم و به خورش اضافه میکنیم.
برای ترشی شدن بیشتر خورش در صورت تمایل نصف استکان آبلیموی تازه ۲یا ۱ قاشق غذاخوری شکر را مخلوط و به خورش اضافه میکنیم.
در آخر ۱ قاشق چای خوری گلپر روی خورش بپاشید و ۵ دیقه دیگه صبر کنید و از طعم و مزه این خورشت در کنار خانواده لذت ببرید
نکته های مهم پخت خورش فسنجون آلبالو
- برای اولین بار یخ داخل خور ش فسنجون ریختم که از نتیجه ش شگفت زده شدم خورش خیلی روغن پس داد.
- بجای آبلیمو از ۱ اشق غذاخوری رب نارنج میتونین استفاده کنید.
- فسنجون ملس یا شیرین خورها بجای آبلیمو و رب نارنج از شکر بیشتر استفاده کنند.