دونات مرغ و سیب زمینی یه فینگر فود فوق العاده خوشمزه و جذابه که بچه ها هم خیلی دوستش دارن. دونات مرغ و سیب زمینی هم ظاهر شیکی داره هم جدید و طعمی به یادموندنی. در ادامه با دستور پخت دونات مرغ و سیب زمینی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه دونات مرغ و سیب زمینی
- سینه مرغ یا ترکیب ران و مرغ 250 گرم
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیب زمینی متوسط 3 تا 4 عدد
- پودر سوخاری ساده نصف لیوان
- سیر 3 تا 4 حبه
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- پودر سوخاری نارنجی 1 لیوان
- نشاسته ذرت یا آرد سفید 1 لیوان
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص دونات مرغ
- کره 5 گرم
- سیر رنده شده نصف قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق چایخوری
- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
- شیر 7 قاشق غذاخوری
- پنیر چدار ورقهای 2 عدد
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه دونات مرغ و سیب زمینی
مرحله اول، آماده کردن مایه دونات مرغ و سیب زمینی
ابتدا استخوانهای مرغ رو جدا کنید و مرغ رو به همراه پیاز که به چهار قسمت تقیسم شده، سیب زمینی پخته چهار قسمت تقیسم شده، سیر، پودر سوخاری ساده، نمک و فلفل داخل غذاساز یا میکسر بریزید و خوب میکس کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دونات در فر بدون قالب و رژیمی
مرحله دوم، ریختن مایه دونات مرغ داخل قیف
در این مرحله مایه دونات مرغ رو داخل قیف یک بار مصرف بریزید. سپس داخل یک سینی کاغذ روغنی بذارید و کمی چربش کنید. در ادامه دونات های مرغ رو به شکل دایره روی کاغذ روغنی قرار بدید.
مرحله سوم، قرار دادن دونات مرغ داخل فریزر
وقتی که دونات ها رو داخل سینی روی کاغذ روغی آماده کردید، روشو بپوشونید و به مدت یگ ساعت تا یک ساعت و نیم دونات های خام رو به همراه سینی داخل فریزر بذارید تا منجمد بشه. بعد از فریزر بیرون بیارید و از کاغذ روغنی جدا کنید.
مرحله چهارم، سرخ کردن دونات مرغ
دو عدد تخم مرغ رو داخل یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. تو یه بشقاب پودر سوخاری نارنجی رو بریزید. تو یه بشقاب دیگه هم نشاسته ذرت یا آرد (فرقی نمیکنه) رو بریزید. دونات ها رو اول داخل پودر نشاسته ذرت یا آرد بزنید، سپس داخل تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر با پودر سوخاری دونات ها رو کامل بپوشونید و سپس داخل روغن داغ به صورت شناور باحرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت بشن.
وقتی که دونات ها سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه بذارید روغن اضافیشون گرفته بشه.
طرز تهیه سس پنیری مخصوص دونات مرغ
برای تهیه سس پنیری مخصوص دونات مرغ سیر رو رنده ریز کنید و با کره، شکر، سس مایونز، شیر، پنیر چدار ورقه ای و فلفل سیاه داخل یک قابلمه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس قابلمه رو روی حرارت کم بذارید و مدام بزنید تا به جوش بیاد. وقتی که پنیر حل شد، قابلبمه رو از روی حرارت بردارید و سس رو داخل ظرف بریزید و دونات های مرغ رو با سس پنیر سرو و نوش جان کنید. دونات مرغ و سیب زمینی رو با هر سس دلخواه دیگه هم میتونید سرو کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه فلافل با گوشت مرغ و نخود