کاپ کیک خرمالو رو امتحان کردید؟ یعنی نگم براتون از بافت و طعم بی نظیرش، این کاپ کیک ها خیلی نرم و خوش بافته! پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید به خصوص واسه کسایی که عاشق خرمالو!
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک خرمالو
- آرد ۱/۵ پیمانه یا لیوان فرانسوی
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
- پوره خرمالو ۱ پیمانه
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- دارچین۱/۲ قاشق چای خوری (می تونید تا ۱ قاشق چای خوری سر صاف هم بریزین)
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
دستور پخت کاپ کیک خرمالو

نکته مهم: همه مواد هم دمای محیط باشه.
در ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط و حدود ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن حسابی هم بزنید تا مواد سفید حجیم و کشدار بشه.
سپس روغن مایع و بعد پوره خرمالو رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید، مواد خشک (آرد و جوش شیرین و دارچین و بیکینگ پودر) رو مخلوط و الک کنید و طی۲ یا ۳ مرحله اضافه کنید و هم بزنید.
حالا یا با لیسک یا دور کند همزن، حالا کف قالب ها رودهایی کم چرب کنید و کپسول های کاغذی روتوی قالب ها فیکس کنید و ۲/۳ قالب رو با مایع کیک پر کنید من مایع کیک رو برای راحتی و تمیزی کار توی قیف ریختم شما میتونید از قاشق استفاده کنید و قالب رو به درون فر از قبل کرم شده انتقال بدین و با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه.
مایع کاپ کیک خرمالو رو میتونید توی قالب بزرگ هم بریزید. پس زمان پخت با توجه به نوع فر و قالب متفاوت هست. این کاپکیک خرمالو خیلی خیلی خوشمزست و بافت خیلی نرمی داره. پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید.
نکات مهم پخت کاپ کیک خرمالو
- میتونید مقداری جوز هندی و زنجبیل هم بریزین ولی من نریختم.
- میتونید ۱/۲ پیمانه گردو خرد شده هم بریزین. اگر خواستین گردو بریزین حتما گردو های خرد شده رو با ۱ قاشق غذاخوری از آرد دستور مخلوط کنید تا گردو ها توی مایع کیک ته نشین نشه.
- برای پوره کردن خرمالو ها، اول از پوستش جدا کنید و با یه چنگال یا قاشق پورش کنید، توی مخلوط کن نریزید چون آبدار میشه و کاملا پوره و نمیخواییم کاملا پوره شه و کمی از تیکه های خرمالو توش باشه خیلی جذاب تره.