این کاپ کیک کدو حلوایی بهترین گزینه اس واسه کسایی که کدو حلوایی نمیخورن. قشنگترین و خوشمزه ترین و خوشبافت ترین کاپ کیک کدو حلوایی رو براتون آوردم. مقدار مواد اولیه دقیقه و دستور پخت رو چندین بار امتحان کردم. امیدوارم که این کاپ کیک کدو حلوایی رو درست کنید و از عطر و طعمش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کدو حلوایی
- تخم مرغ یک عدد
- آرد یک دوم پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- روغن مایه نصف یک چهارم
- پوره کدو حلوایی یک چهارم پیمانه
- بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
- جوز هندی یک پنس
- گردوی خرد شده یک قاشق غذاخوری
- جوش شیرین یک پنس
طرز پخت کاپ کیک کدو حلوایی
ابتدا همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
برای شروع کدو خلوایی رو پخته و پوره کنید و بزارید قشنگ آبش کشیده بشه.
ظرف مورد نظر میتونه کاغذهای کاپ کیک باشه میتونه کاسه های کوچیک باشه اگه از ظرف یا قالب استفاده میکنید با کره چرب و آرد پاشی بشه و کنار دستتون باشه.
اگه از فر استفاده می کنید یک ربع قبل شروع کار روشن و گرم بشه. دمای فر ۱۸۰ زمان ۳۰ دقیقه بازم چک کنید.
اگه از ایرفرایر یا همون هوا پز یا سرخ کن بدون روغن استفاده میکنید از ۴ تا ۵ دقیقه قبل با دمای ۱۶۵ گرم کنید.
ابتدا تخم مرغ و دارچین و جوز هندی و شکر رو با همزن دستی یا برقی فرقی نمیکنه بزنید تا حجیم و رنگش روشن بشه حالا بهش پوره کدو حلوایی و روغن رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن بزنید.
در آخر آرد بکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کنید و با ویسک هم بزنید و حالا نوبت اضافه کردن گردوی نگینی هستش اونم اضافه و هم بزنید حالا ملات کیک رو بریزید داخل ظرف و بره تو فر یا هوا پز
دمای هر دو تا رو بالا بهتون گفتم.
نکته های پخت کاپ کیک کدو حلوایی
- من زمان رو تو ایرفرایر گذاشتم رو ۲۲ دقیقه ولی تو ۱۷ دقیقه کاپ کیکام اماده شد پس شمام دما رو بزارید رو ۱۶۵ و بهش ۱۷ تا ۱۸ دقیقه زمان بدید.
- یه نکته دیگه اینکه میتونید مواد رو دو یا سه برابر کنید و تو قالبهای بزرگ درست کنید با این مقدار مواد من دوتا کاپ کیک بزرگ درست کردم.
- راستی من شکلات چیپسی و پرک بادام ریختم روش اما با تخم کدو هم خوب میشه و همچنین با کرم پنیری هم عالی میشه. روش رو پودر دارچین هم میشه بپاشید، محشر میشه.