سوپ پیاز یکی از معروف ترین سوپ های فرانسه ست که توی این روزای سرد زمستونی خیلی می چسبه … اگه با پیاز درشت تو غذا مشکلی ندارید و کلا طعم پیاز داغ رو دوست دارید، خودتون رو از این خوشمزه محروم نکنید! فکر میکردم دوسش داشته باشم، ولی نه این همه!
مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی
- پیاز بزرگ قرمز یا زرد 4 تا 6 عدد (خلالی باریک شود) به صورت کاراملی درست شود
- کره 50 گرم
- شکر 1 قاشق چای خوری
- نمک کمی
- سیر 2 حبه کاملا له شود
- استاک مرغ 1 لیتر
- آرد 4 قاشق غذاخوری
- آویشن نصف قاشق چای خوری
- فلفل به اندازه کافی
- نان باگت یا تست 3 ورق تست (باگت نصف یکی)
- پنیر پیتزا به اندازه کافی (1 پیمانه)
دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی بدون پنیر به روش اصلی
برای شروع ابتدا پیاز ها رو حلقه ای یا خلالی باریک خرد میکنیم و داخل قابلمه با شعله متوسط میریزیم و میزاریم تا پیاز ها اب بندازه و شکر رو اضافه میکنیم و بعد که کمی از آبش بخار رفت کره رو اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم و مدام هم میزنیم تا کاراملی بشه. (ممکنه حدود ۲ ساعت طول بکشه)
بعد که پیاز کاراملی شد آرد رو اضافه میکنیم و کمی با پیاز تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد استاک مرغ و ادویه ها یا قرص مرغ رو اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا به غلظت مورد نظر برسه.
در مرحله بعد نون باگت ها یا نون تست ها رو به تکه های مربعی در میاریم و روی سینی فر میزاریم و روش پنیر پیتزا میزاریم و توی فر ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد میزاریم و وقتی که پنیر ها آب شد گریل فر روشن میکنیم و برای سرو، سوپ رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و تکه های نون تست رو روش قرار میدیم. امیدوارم لذت ببرید.