سوپ پیاز یکی از معروف‌ ترین سوپ‌ های فرانسه ست که توی این روزای سرد زمستونی خیلی می چسبه … اگه با پیاز درشت تو غذا مشکلی ندارید و کلا طعم پیاز داغ رو دوست دارید، خودتون رو از این خوشمزه محروم نکنید! فکر میکردم دوسش داشته باشم، ولی نه این همه!

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی

  • پیاز بزرگ قرمز یا زرد 4 تا 6 عدد (خلالی باریک شود) به صورت کاراملی درست شود
  • کره 50 گرم
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • نمک کمی
  • سیر 2 حبه کاملا له شود
  • استاک مرغ 1 لیتر
  • آرد 4 قاشق غذاخوری
  • آویشن نصف قاشق چای خوری
  • فلفل به اندازه کافی
  • نان باگت یا تست 3 ورق تست (باگت نصف یکی)
  • پنیر پیتزا به اندازه کافی (1 پیمانه)

دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی بدون پنیر به روش اصلی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی به روش اصلی

برای شروع ابتدا پیاز ها رو حلقه ای یا خلالی باریک خرد میکنیم و داخل قابلمه با شعله متوسط میریزیم و میزاریم تا پیاز ها اب بندازه و شکر رو اضافه میکنیم و بعد که کمی از آبش بخار رفت کره رو اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم و مدام هم میزنیم تا کاراملی بشه. (ممکنه حدود ۲ ساعت طول بکشه)

بعد که پیاز کاراملی شد آرد رو اضافه میکنیم و کمی با پیاز تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد استاک مرغ و ادویه ها یا قرص مرغ رو اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا به غلظت مورد نظر برسه.

در مرحله بعد نون باگت ها یا نون تست ها رو به تکه های مربعی در میاریم و روی سینی فر میزاریم و روش پنیر پیتزا میزاریم و توی فر ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد میزاریم و وقتی که پنیر ها آب شد گریل فر روشن میکنیم و برای سرو، سوپ رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و تکه های نون تست رو روش قرار میدیم. امیدوارم لذت ببرید.