کوکی شکلات و پسته یه کوکی کافی شاپی خاص و فوق العاده خوشمزه برای اونایی که عاشق کوکی هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات و پسته
- 1 عدد تخم مرغ (55 گرم بدون احتساب پوسته)
- 115 گرم کره بی نمک هم دمای محیط
- 100 گرم شکر سفید دانه ریز
- 50 گرم شکر قهوه ای
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا 1/4 قاشق چای خوری وانیل معمولی
- 190 گرم آرد سفید قنادی الک شده
- 15 گرم نشاسته ذرت
- 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 50 گرم پسته خرد شده
- 50 گرم شکلات تلخ یا شیری خرد شده
طرز تهیه کوکی شکلات و پسته
برای شروع ابتدا داخل کاسه ای کره و شکر سفید و قهوهای رو با همزن دستی یا با همزن برقی در حد مخلوط شدن می زنیم. دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید.
سپس تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و جوش شیرین و نمک و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه کرده، اینجا دیگه از همزن برقی به هیچ عنوان استفاده نمی کنیم و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم.
شکلات خرد شده و پسته رو هم به خمیر اضافه می کنیم. روی کاسه رو با سلفون پوشونده و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. بعد با اسکوپ از خمیر جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم.
به دلخواه میتونید روی کوکی مجدد چند تکه شکلات و پسته بزارین کوکی هاتون اینجوری قشنگ تر میشه.
داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم.
فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان