کوکی نعنایی یک کوکی با طعم خاص و متفاوته که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. طعم خنک نعنا به همراه شکلات یه کوکی ترد و خوشمزه ترکیبی که به شکلی متفاوت شما رو به بهشت میبره! یک طعم خاص و متفاوت از کوکی! یه کوکی خوشمزه با عطر و طعم نعنا!

مواد لازم برای تهیه کوکی نعنایی

  • کره ۱۱۳ گرم
  • شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه
  • اسانس نعنا کمی
  • رنگ سبز کمی
  • تخم مرغ ۱ عدد حدودا ۶۰ گرمی با پوست
  • آرد سفید ۱۸۵ گرم یا ۱ و ۱/۲ پیمانه هر پ آرد ۱۲۵ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کرم تار تار ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکلات با طعم نعنا ۶۰ گرم
  • نعنا تازه خرد شده ۴ قاشق سوپ خوری
  • شکلات برای تزئین مقداری

طرز تهیه کوکی نعنایی

طرز تهیه کوکی نعنایی

برای شروع ابتدا کره نرم (شل و ول نباشه) و شکر رو با همزن برقی یکی دو دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و رنگش روشن بشه.

سپس تخم مرغ رو اضافه می کنیم و بعد اسانس رو اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد با هم خوب مخلوط بشن.

در ادامه رنگ سبز و بعد نعنای خرد شده رو به مواد اضافه کرده و هم مزنیم تا مواد یکدست بشن.

سپس مخلوط آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، کرم تارتار و نمک رو روی مواد الک می کنیم و در ادامه به کمک لیسک مواد رو به صورت دورانی هم می زنیم و مخلوط میکنیم.

نکته: مواد رو در این مرحله زیاد هم نزنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید و و در آخر شکلات نعنایی رو به مواد اضافه کنید.

از مواد کوکی گلوله هایی به وزن چهل گرم جدا کنید و کف دستتون گرد کنید و سپس و روی سینی با فاصله مناسب میچینیم و در فر برقی با ۱۷۵ درجه سانتی گراد با فن روشن طبقه وسط حدودا ۸ تا ۹ دقیقه گذاشته تا دور و کف کوکی کمی طلایی بشه.

نکته: دما رو حتما با توجه به فر خودتون تنظیم کنید.

وقتی که سینی رو که از فر بیرون آوردید چند ضربه به سطحی میزنیم و وقتی که کوکی هنوز داغه، شکلات رو داخل کوکی ها فرو میکنیم، این طوری هم خوشگل تر میشن و هم ترک های روی کوکی بیشتر میشه.

نکات مهم پخت کوکی نعنایی

  • وقتی که کوکی رو از فر خارج می کنید وسطش هنوز نرم و شله، ولی یه موقع فکر نکند که نپخته! سرد که بشه خودش رو میگیره و سفت میشه.
  • حتما زمان بدید تا کوکی ها داخل سینی کامل خنک بشن و بعد جا به جا کنید.
  • برای فرهای گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد بالا ببرین.
  • اندازه پیمانه و قاشق ها استاندارد آشپزیه.
  • من مقدار مواد اولیه رو با ترازو وزن کردم و پیمانه تقریبیه.
  • بهتره که اول یه دونه از کوکی ها رو امتحانی داخل فر بذارید و بپزید تا دما و مدت زمان پخت دستتون بیاد.
  • زمان پخت کوکی کوتاهه، اگه کوی ها زیاد تو فر بمونن بعد از خنک شدن سفت میشن.
  • وقتی که کوکی ها رو که از فر خارج می کنید خیلی نرم و منعطف هستند و راحت شکل میگیرن، پس اگه تو بعضی قسمت ها کوکی کج و کوله شده خیلی راحت می تونید با کمک یک قاشق چایی درستش کنید.