کوکی ماسالا رو امتحان کردید؟ من خودم عجیب عاشق طعم ماسالا هستم، دیگه این شد که دست به کار شدم و کوکی ماسالا درست کردم! اگه چای ماسالا دوست دارین این کوکی رو هم دوست خواهید داشت چون مزه این کوکی مثل همونه خوشمزه و معطر!

مواد لازم برای تهیه کوکی ماسالا

  • کره ۲۰۰ گرم
  • آرد سفید قنادی ۳۷۵ گرم
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
  • هل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • میخک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل ۲ قاشق چای خوری

برای کاور کردن خمیر کوکی

  • شکر ۵۰ گرم
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت کوکی ماسالا

طرز تهیه کوکی ماسالا

تمام مواد هم دمای محیط باشند.

برای شروع ابتدا باید کره قهوه ای درست کنیم. برای این کار نصف کره رو روی حرارت ملایم بذارید تا ذوب بشه. باید مرتب هم بزنید و وقتی که کره به رنگ قهوه ای روشن در اومد، از روی حرارت برداریدش و داخل ظرف دیگه ای بریزیدش و زمان بدید تا کاملا خنک بشه.

در ادامه آرد، ادویه ها، بیکینگ پودر و نمک رو داخل ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید و سپس بذارید کنار.

سپس بقیه کره، شکر و کره قهوه ای رو با همزن به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا نرم بشه و حالت کِرمی پیدا کنه. سپس وانیل و تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه و مخلوط کنید.

در آخر ترکیب آرد با سایر مواد رو اضافه کنید و مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در ادامه با اسکوپ یا دست از خمیر گلوله هایی بردارید و با دست خوب گردش کنید و سپس در مخلوط شکر و پودر دارچین بغلتونید و بذارید روی سینی فر که از قبل کاغذ انداختید و در فری که از قبل با دمای با ۱۸۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت حدودا ۱۰ دقیقه قرار بدید تا کوکس ها بپزه.

این کوکی ماسالا زمانی پخته شده که زیر کوکی ها و اطرافش کمی رنگ میگیره و تغییر رنگ میده و وسطش هنوز نرمه.

توجه داشته باشید که اگه بیشتر بذارین کوکی تو فر بمونه سفت میشه. کوکی ها در فر کمی پف میکنه و ترک میخوره اما وقتی که خنک بشه پفش کم میشه و می خوابه و همچنین ترک های روی کوکی ها بیشتر خودش رو نشون میده.

با این مقدار مواد اولیه حدود ۲۴ عدد کوکی خواهید داشت.

  • دوست داشتید شکلات خرد شده بزنید یا از هر مغزی دوست داشتید روش بریزید
  • می تونید مغز دلخواه روی کوکی بپاشید و کمی روی آنها را فشار داده تا پهن تر شود.
  • وقتی کاملا خنک شد درون ظرف دردار نگهداری کنید.
  • بعضی این مدل کوکیها که توی فر پخش نمیشن را تا داغ هستن با ته لیوان و فشار کم پخش میکنن، امتحانش جالب بود، گفتم در جریان باشید.